Saloni/Pijace

Započeo Elnino_Tebra, Decembar 27, 2013, 22:21:19 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Kako da zamenim pijacu vozila umesto salona
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ovo je Razgovor u vezi PAWN skriptanja, a ne TRAZIM SKRIPTERA..

Znaci pitaj nesto vezano za pawn, kako funkcionise, kako se nesto radi, pa ti sebi skontaj kako ces uradit pijacu/salon, naravno ;)

Citat: maCHine65535 poslato Decembar 27, 2013, 23:07:04 POSLE PODNE

Znaci pitaj nesto vezano za pawn, kako funkcionise, kako se nesto radi, pa ti sebi skontaj kako ces uradit pijacu/salon, naravno ;)
Nemoj ti da pametujes mnogo, nisi moderator da bi mu nesto pricao i ako ne zelis da pomognes nekome zaobidji temu!

Inace moras da izbacis ceo CoS sistem jel je napravljen da vozila budu u salonu i onda da se kupuju [ mogucnost beskonacno vozila ] i da ubacis novi.

Gde sam ja napisao da trazim skriptera  ???

@[LV:RP] αησηумσÏ...Ñ•
Dali ima nekako nacin da ostavim ovakav system,samo da promenim da ne mora da bude 1 motor,1 auto...Nego da svih tih 5 slotova,da moze da se uzme bilo sta npr. 2 auta, 1 helis, 2 motora...

Citat: Elnino_Tebra poslato Decembar 28, 2013, 11:28:31 PRE PODNE

Gde sam ja napisao da trazim skriptera  ???

@[LV:RP] αησηумσÏ...Ñ•
Dali ima nekako nacin da ostavim ovakav system,samo da promenim da ne mora da bude 1 motor,1 auto...Nego da svih tih 5 slotova,da moze da se uzme bilo sta npr. 2 auta, 1 helis, 2 motora...

Pa postoji mogucnost, znaci napravis slotove i kada kupi motor da mu setuje taj slot na 1 i kada opet hoce da kupi motor da mu projverava dali je taj slot1 na 1

My Bike KTM 450 SXF 2008