[GM]Team DeathMatch

Započeo Vilko, Jun 18, 2010, 10:47:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja imam ideju za server.. takav server nepostoji u sampu sigurno... treba naprasvit kao TeeWorlds tocnije napravite neki kao labirint i dvije ekipe i jedna ekipa mora ukrasta npr auto i kod svake ekipa treba bit 2 parkirna mjesta i koja ekipa bude imala oba dva auta na tom parkirnom mjestu oni pobjeÄ'uju i dobijaju 100 bodova a onaj ko dovede protivnički auto dobije 5 bodova a kad neko uzme protivnički auto tj. uÄ'e u njega njegova ekipa dobiva 1 bod. Dopusteno je ubijanje ali se nesmuije ubit protivnika ko ubije protivnika diskvalificiran a 1 runda traje 30min. A kad neko ubije protivnika dobija 1 bod. i treba napravit zamke tj. npr da to bude na vodi pa stavit rupe i ko upadne u vodu dobija 1 bod manje mislim da bi to uspjelo u sampu... u TeeWorldsu ljudi to igraju kao ludi samo sto tamo nije labirint nego staza nije voda nego rupa i nije auto nego zastava...
Little Devil will burn you

To je neka simulacija Army mena multiplayer :D

Citat: Trivion poslato Jun 24, 2010, 13:55:27 POSLE PODNE
LoL,kome si ukrao tu skriptu?...
sve sto je sa strane je na engleskom...
a bas ne vjerujem da kad si scriptao,da si sa strane pisao //round duration,// Set the player's color to inactive...
tako da radije stavi ime autora i link originalne teme...

Moe.. Al sam radio po wikipediji.. tj po tutu ;) Zato je nesto na engleskom jer nisam preveo to sto sam zaljepio.. :)

Citat: PeroCM poslato Jun 24, 2010, 14:26:00 POSLE PODNE
Ja imam ideju za server.. takav server nepostoji u sampu sigurno... treba naprasvit kao TeeWorlds tocnije napravite neki kao labirint i dvije ekipe i jedna ekipa mora ukrasta npr auto i kod svake ekipa treba bit 2 parkirna mjesta i koja ekipa bude imala oba dva auta na tom parkirnom mjestu oni pobjeÄ'uju i dobijaju 100 bodova a onaj ko dovede protivnički auto dobije 5 bodova a kad neko uzme protivnički auto tj. uÄ'e u njega njegova ekipa dobiva 1 bod. Dopusteno je ubijanje ali se nesmuije ubit protivnika ko ubije protivnika diskvalificiran a 1 runda traje 30min. A kad neko ubije protivnika dobija 1 bod. i treba napravit zamke tj. npr da to bude na vodi pa stavit rupe i ko upadne u vodu dobija 1 bod manje mislim da bi to uspjelo u sampu... u TeeWorldsu ljudi to igraju kao ludi samo sto tamo nije labirint nego staza nije voda nego rupa i nije auto nego zastava...
to bi bilo prebaza :D
Citat: Misko_Dogg poslato Jun 24, 2010, 14:44:51 POSLE PODNE
To je neka simulacija Army mena multiplayer :D
hahah da army men kada sam tu igru igrao xD :D oni mali zeleni cokci xD

Da zeleni cikci pa kad ga pogodis bazukom topi se hahaha!!!I tu je fazon ukrasti zastavicu i pobjec ko mis macki xD

LEGENDO svaka ti dala ti si super skripter !!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Da bar ja tako skriptam  :'( :'( :'( :'( :'( :'( xD

Citat: W3DR4N poslato Jul 04, 2010, 22:36:34 POSLE PODNE
LEGENDO svaka ti dala ti si super skripter !!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Da bar ja tako skriptam  :'( :'( :'( :'( :'( :'( xD

A što teško napravit

Mislim da ovo sa kraÄ'om auta imaÅ¡ na TeamWars ;)
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...