[Pomoc] Text

Započeo dr.Tomo, Novembar 01, 2013, 09:29:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: //
Detaljan opis problema: Ovako kada ulazim IG svaki puta mi kao pokazuje uvjete koristenja! Ja želim samo da mi se to pokaže kada se igrac registrira na server! :) Kako da to napravim?! Trebam odgovor hitno! :D
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Ma znate vi to!

Member since 13.08.2013. godine
"Bit će zlato sve što taknem, nek me zovu institucija"
www.story-life.net

Poslao sam ti PM pa pogledaj! Hitno je! :/

www.story-life.net

A nis onda! Nemam sada tu poruku! Nisam su spremio u box! :/ Ako mos de postaj ti!

www.story-life.net

if(dialogid == 1244)
		{
		    if(response)
		    {
				if (gPlayerNalog[playerid] != 0)
				{
				new regstring[512], regname[64]; GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));
				format(regstring,sizeof(regstring),"{80FF80}%s {FFFFFF}Dobrodosli na Balkan Sensation Roleplay \n\n Vas Korisnici racun je pronaÄ'en!\n{FFFFFF}_____________________________________________________\n\n {FFFFFF}Stretno InGame{80FF80} %s {FFFFFF}By Balkan Sensation Stuff Team! \n Molimo Prijavite se kao bi mogli igrati!",regname, regname);
				ShowPlayerDialog(playerid,1245,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"{80FF80}Balkan Sensation - Login",regstring,"Prijava","Odustani");
				}
				else
				{
				new regstring[512], regname[64]; GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));
                format(regstring,sizeof(regstring),"{80FF80}%s {FFFFFF}Dobrodosli na Balkan Sensation Roleplay \n\n Vas Korisnicki racun nije pronaÄ'en!\n{FFFFFF}_____________________________________________________\n\n {FFFFFF}Stretno InGame{80FF80} %s {FFFFFF}By Balkan Sensation Stuff Team! \n Molimo Registrirajte se kao bi ste mogli igrati!",regname, regname);
				ShowPlayerDialog(playerid,1246,DIALOG_STYLE_PASSWORD,"{80FF80}Balkan Sensation - Registracija",regstring,"Registriraj","Odustani");
				}
				new y, m, d;
				new h,mi,s;
				getdate(y,m,d);
				gettime(h,mi,s);
				format(string,sizeof(string), "(%d/%d/%d)[%d:%d:%d] %s Has accepted the terms and conditions.",d,m,y,h,mi,s,sendername);
				LoginLog(string);
			}

I kada obrisem iz onog dijela u koji da ga stavim?! I kako?! I sada kada sam ono prebacio u register nestane mi logn Box?! De mi reci pod sta ono ide sto sam ti u PM poslao?! 

public OnPlayer...?
new message[] = "\t\t\t\t\t\t{80FF80}.:: Balkan Sensation Roleplay ::. Uvjeti Koristenja:\n\n\n\n\n\n {FFFFFF}1- Ovaj server sadrzi sadrzaj za odrasle. Suglasni ste da ste punoljetni u svojoj zemlji ako budete izlozeni takvoj vrsti sadrzaja\n\n 2- Ovaj server ne podrzava Cheatere, slazete se da necete koristiti stvari koje bi mogle stetiti drugim igracima i stvarati vam prednost.";
	new message2[] = "\n\n 3- Citajuci ovo, slazete se da cete postovati sva pravila server /rules ili cete riskirati i krsiti ih i biti banani ili udaljavani sa servera.\n\n 4- Citajuci ovo se takodjer slazete da cete postovati admine i gm-ove uvijek, osim ako se krse pravilo (1) (2) (3) (5). \n\n 5- Ovaj server podrzava sve uvjete od SA:MP-a mozete vidjeti na www.sa-mp.com/service_agreement \n\n\n Pritisnite na 'Prihvacam' Ako se slazete, 'Neprihvacam' Ako se ne slazete.";
Poslednja Izmena: Novembar 01, 2013, 16:18:52 POSLE PODNE od Monster

www.story-life.net

Nisam te skužio! :/ Jbg... Aj ako možeš samo ni napravi taj kod!

www.story-life.net

hahhaha pa nećeš napraviti :D Nego samo mi pokazati da znam za idući puta! Jer ovo nisam skužio!

www.story-life.net

Pa de ajde napravi mi to ti je čas posla, a men bi olakšao jako puno!

www.story-life.net

De mi pošalji nekog drugog da to napravi ako ti nemaš vremena?!

www.story-life.net

A boo! haha vec si mogao napraviti al et aj pitaj ih ti! :)

www.story-life.net

Hvala Puno!

www.story-life.net