[GM] Community Angel 2 - RolePlay

Započeo Joy, Septembar 06, 2013, 15:24:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Joy

*

Ne zelim psovke u ovoj temi,prodiskutujmo kao ljudi ne kao divljaci,ja sam napisao da se izvinjujem onima koje nisam spomenuo.

Citat: Drobnjakâ,,¢ poslato Septembar 07, 2013, 12:39:50 POSLE PODNE
Citat: [AG]LockeR poslato Septembar 07, 2013, 12:38:24 POSLE PODNE
Citat: Farkiasâ,,¢ poslato Septembar 06, 2013, 17:18:14 POSLE PODNE
Dobar edit, zahvaljujem na creditsima, volim poštene ljude :)
Autor moda je Nikola Mihajlović, ti si samo objavio debilu [cenzura]i
Ne izvaljuj se.
Mod je radio FarkiAS,posle toga editovao Alan.

Ti si glup ba, to je to :)
Najbolji hosting na Balkanu eXperience Hosting

Dobro si edito,ali ovo je mod od 0 nije edit nicega,od 0 napravio farki,samo osnovno,onda sam ja sredio hama sve,pa sad se valja jos malo srediti laksi poslovi...

Citat: Alan ã‹¡ poslato Septembar 07, 2013, 13:13:52 POSLE PODNE
Dobro si edito,ali ovo je mod od 0 nije edit nicega,od 0 napravio farki,samo osnovno,onda sam ja sredio hama sve,pa sad se valja jos malo srediti laksi poslovi...
I onda sam ja glup..

Joy

*

Citat: Alan ã‹¡ poslato Septembar 07, 2013, 13:13:52 POSLE PODNE

Ima jos stvari da se sredi npr PD sistem,kapije u org,kioske,ali vi ste odradili oko mozda 90% divim vam se kako ste uspjeli od 0 odraditi mod sa ovako dobrim sistemima.E sad ja neznam koliko je FarkiAS i koliko si ti Alane radio.....

Bravo Joey  ;D.
( Nisam ja ko ti haha niko ne moze bit Ja ;) )
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2013, 13:15:21 POSLE PODNE od Zvjer
Covjek je Covjeku oduvjek bio Vuk !
A Vuk Vuku nikad Covjek jer Vuk ne mjenja cud !

Joy

*

Citat: Zvjer poslato Septembar 07, 2013, 19:01:22 POSLE PODNE
Bravo Joey  ;D.
Vredjelo je truda prepravit sve to !

ma [cenzurica xD  :P ] skini stari community angel skini ovaj probaj koristit opcije na /kuca /firma /sfirma probaj polozit za vozacku i probaj se zaposlit kao pjevac,ako to sve uradis u proslom modu svaka cast  :D :D :D :D :D :D :D :D :D (vule hahaha xD nisam ja ko ti :P  :)  ;) )
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2013, 06:55:15 PRE PODNE od Joy Punisher

Nije lose
When one door closes, another is opened.

Samo jedna ispravka.. napisao si Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): mislim da je DS:RP ili UnderPoint ili West Life nisam siguran

Mod nije nikakav edit nego od 0.

Joy

*

Ok izvinjavam se stavicu da je od 0,odusto sam od moda jer nece da se objekti stvore u igri probajte nesto izmapat i ubacit nece vam se stvorit,zato se i propada kroz interijere i tako to  :( u svakom slucaju hvala na ocjenama.

Ma ovaj mod je moj mod a ne od farisa alan je radio neke stvari al sam ja ihihi tog uradio dok smo zajedno radili i mod je pun bugova nije imao ko da ga dovrsi

super je GM :)

moze mala pomoc , kako ide cmd za pravljenje kuca i stanova bizova itd.. nije /kreirajkucu :(
U toku je radnja Auto Salona kakog nista nikad videli !!

Citat: Cak Bess poslato Septembar 19, 2013, 19:45:46 POSLE PODNE
super je GM :)

moze mala pomoc , kako ide cmd za pravljenje kuca i stanova bizova itd.. nije /kreirajkucu :(

ako nije mjenjao komande (/anapravi)