Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Bitno je dal je od 0 ja ga cenim 2000 evra al kurac cu da prodam za te pare trud kojji sam ja ulozio i kolko sam se nervirao oko tog moda, to mi je i mod na kom sam naucio da skriptam... A sto se tice linija slazem se al valja napomenuti ;)
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Boriiiiseeeeeeeeeeeeeee srecannnn rodjendannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Inace Bugi mod ako je stvarno unikatan mogao bi da prodas negdje do 30e,ne racunaj da ces preko prodati,bez da ga prevedes na engleski pa da prodas,to bi ti se itekako isplatilo...

Mislis da bi stranci placali vise? Kolko vise :D
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Znam da je vece al ne znam za taj nas nacin skriptanja :D ja skriptam normalno hahah ko i svaki covek samo razmisljam drugacije od vecine, mozda ga i prevedem videcu

Ne Bugaricu, mod ne mozes da prodas na nasem trzistu, svi gledaju da te zajebu, bolje ostavi to u svoj komp kao remek delo, posto kazes da je od 0, takodje ako ga budes prodao, taj neko ce ga objaviti i svi ce ga imati

Citat: Blaeks poslato Januar 18, 2014, 03:13:11 PRE PODNE
Ne Bugaricu, mod ne mozes da prodas na nasem trzistu, svi gledaju da te zajebu, bolje ostavi to u svoj komp kao remek delo, posto kazes da je od 0, takodje ako ga budes prodao, taj neko ce ga objaviti i svi ce ga imati
ja sam mu rekao da taj mod vredi minimum 100e a bas to ako ga neko bude uzeo on ce ga objaviti i svi ce ga imati inace mod je boli glava :)

...Neno...

Ojtra stoko,spavate ko zaklana telad  8) :P

Citat: Blaeks poslato Januar 18, 2014, 03:13:11 PRE PODNE

Ma djole video si i sam... :P nemam volju da vodim srw pa cu verovatno da objavim al opet, ja tu nista ne dobijam :P

Pusti ti te price taj ce da objavi ovo ono,ako ga prodas tu oko 40-50e niko nije lud da ga objavi,a i da ga objavi boli te tuki jer si zaradio bas mnogo  ;)

Oj jbm ti na sta je ovaj samp spao, gledam lik na fb reklamira server, zove se PayPal City RP hahahahah

[quote author=
Lenon link=topic=79250.msg572281#msg572281 date=1390050053]
Citat: Artieâ,,¢ poslato Januar 18, 2014, 13:58:13 POSLE PODNE
Oj jbm ti na sta je ovaj samp spao, gledam lik na fb reklamira server, zove se PayPal City RP hahahahah

hahaahahahah ili oni "sela roleplay" hahaha
[/quote]
Sta dirate imena ja sam vidio Propalitet RolePlay se zovu i sto je najgore
pisu unikatan mod a ja uzeo pa se smejem :'(
69

Trebao si da places hahah :D
Skriptam za pare

Banovan sam 18.01.2014 g.
Samo sam isao rlg i nadalje sam bio banovan.
Neznam razlog,a i mislim da nema razloga.

Ako moze unban !!!

Preston_Mclaren

Citat: Preston_Mclaren poslato Januar 19, 2014, 10:57:41 PRE PODNE
Banovan sam 18.01.2014 g.
Samo sam isao rlg i nadalje sam bio banovan.
Neznam razlog,a i mislim da nema razloga.

Ako moze unban !!!

Preston_Mclaren
Da nisi zalutao ?

Sta ima kod vas? :D
Skriptam za pare