Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Danas svako u nicku postavi "designer" kurci palci i taj ima posla tj. porudzbine, koje kao i uvek, budu ocajno odradjene. A uzecu za primer sebe. Ja koji sam uzimao mnoge nagrade za svoje radove, nemam porudzbina. Jer svoj rad napljacujem, oko 5â,¬ po radu. I obicno kad to kazem oteraju me u vraziju. A niko nije svestan da se design radovi  po raznim sajtovima krecu od 100â,¬ pa navise.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Spored mene nimalo ih ne cene misle da oni to mogu srediti za 2 minute i to besplatno sve da srede.
Mislim da dizajnere treba vise da zgolemu svoju cenu i da im ne rade nista free ako nema nikave zeme sa tom zajednicom.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 12, 2014, 20:38:22 POSLE PODNE
Danas svako u nicku postavi "designer" kurci palci i taj ima posla tj. porudzbine, koje kao i uvek, budu ocajno odradjene. A uzecu za primer sebe. Ja koji sam uzimao mnoge nagrade za svoje radove, nemam porudzbina. Jer svoj rad napljacujem, oko 5â,¬ po radu. I obicno kad to kazem oteraju me u vraziju. A niko nije svestan da se design radovi  po raznim sajtovima krecu od 100â,¬ pa navise.
U svetu sampa dizajneri jedino dobiju poziciju na serveru

Mislim da je najveci problem sto oni sebe nazivaju dizajnerima bez ikakve potvrde za to.. Pogledaju koji tut na YT, zguzvaju neku splacinu od rada, klinci koji ni to ne znaju se naloze i tako krece ta zavrzlama..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

//Pravila. Bas si resio da popijes bananu.
PRAVILA!

-Lapi
Poslednja Izmena: Jun 12, 2014, 21:34:31 POSLE PODNE od Denis_Lapi

Pa sto se tice dizajnera u sampu,ima dosta cijenjenih,ali ne i placenih..Uzmimo za primer Bobana,ni jedan rad do pre nekoliko nije mu bio naplacivan,a covjek je radio za svaku pohvalu,ni jedan rad nije u vrednosti ispod 10$ ako bi se prodavao..

Mada dobro,mi balkanci bi da imamo sve a da ne placamo nista,tako da nista novo..Ovi ozbiljniji dizajneri treba da se posvete radovima u inostranstvu jer kod nas "nema 'leba od dizajna"..

pored SP-a vi pricate o dizajnerima, ajajajajaja

pocinje drugo poluvrijeme, poz

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: xyzcod2 poslato Jun 12, 2014, 23:00:34 POSLE PODNE
pored SP-a vi pricate o dizajnerima, ajajajajaja

pocinje drugo poluvrijeme, poz

Ima li neki stream negdje? :D

Zna li neko kako da resim ovo

the program can't start because msvcr100.dll is missing

instalirao sam sve i jedan microsoftov c++ al opet nece.

puj smeca japanska!

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Ma nije do toga, mysql r38 me zeza stalno izbacuje ovaj dll eror.

Potreban mi je neko ko bi uradio nesto na Cinema 4d pa ako ima neko dobre volje nek mi se javi na pm?