[pomoc]Auta se ne ucitaju POMOC

Započeo [Euro Samp]Shadow, Avgust 09, 2013, 21:35:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skripta koju koristim:NL
detaljan opis problema :ima ko ovaj dio sto je dolje al da nije zbugan jer zbog tog djela mi se nece ucitat auto kolko sam ja shvatio jer taj djel se pokrece kod ongamemodeinit a auto se ne ucita jedino prilikom restarta servera
    case THREAD_UCITAJAUTOMOBIL:
    {
        mysql_store_result();
        new linija[210];
        if(mysql_num_rows() == 1)
        {
            AutomobilZauzet[extraid] = 1;
            if(mysql_fetch_row(linija))
            {
                new k, x;
        sscanf(linija, "p<|>iiffffiiiiiiiiiiiiiiiis[35]s[35]is[15]iiiiiiiiiiiiiii",
k, VInfo[extraid][hModel], VInfo[extraid][hPozX], VInfo[extraid][hPozY], VInfo[extraid][hPozZ], VInfo[extraid][hPozA], VInfo[extraid][hPaintJob], VInfo[extraid][hKomponenta1], VInfo[extraid][hKomponenta2],
VInfo[extraid][hKomponenta3], VInfo[extraid][hKomponenta4], VInfo[extraid][hKomponenta5], VInfo[extraid][hKomponenta6], VInfo[extraid][hKomponenta7], VInfo[extraid][hKomponenta8],
VInfo[extraid][hKomponenta9], VInfo[extraid][hKomponenta10], VInfo[extraid][hKomponenta11], VInfo[extraid][hKomponenta12], VInfo[extraid][hKomponenta13], VInfo[extraid][hBoja1], VInfo[extraid][hBoja2],
VInfo[extraid][hVlasnik], VInfo[extraid][hOpis],VInfo[extraid][hImaVlasnika], VInfo[extraid][hTablice], VInfo[extraid][hck], VInfo[extraid][hcg], VInfo[extraid][hvw], VInfo[extraid][hent],
VInfo[extraid][hoDroga], VInfo[extraid][hoOruzje1], VInfo[extraid][hoMunicija1], VInfo[extraid][hoOruzje2], VInfo[extraid][hoMunicija2], VInfo[extraid][hoOruzje3], VInfo[extraid][hoMunicija3],
VInfo[extraid][hAlarm], VInfo[extraid][hProdat], VInfo[extraid][hZakljucan], VInfo[extraid][NeonkeID], x);
if(VInfo[extraid][hProdat] == 0) VInfo[extraid][ownedvehicle] = CreateVehicle_H(VInfo[extraid][hModel], 11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 1000);
            }
}
mysql_free_result();
    }

kolko sam ja skuzio u tom djelu je problem pa ako neko ima NE zbuga ako bi mi mogo dat jer treba mi ili ako neko zna u cemu je problem molim vas da mi pomognete -Hvala puno