[SL:RP]Street Life RolePlay "Portal" |Vracanje Stats-a| |Donacije|

Započeo Reuf_Breston, Avgust 05, 2013, 12:04:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Reuf_Breston

Pozdrav Sampasi, zelim vam predstaviti dvije stvari, nove 2 stvare koje ce koristiti za pocetak nasa zajednica.

VRACANJE STATS-A
Ocemu je rijec sad cu vam reci,
gledajuci neke server-e, prijmjetio sam da mnogi vracaju stats-e ali stats-e nepotpune, Street Life zajednica vam nudi vracenje upotpunosti stats, tj. Ako ste na predhodnom serveru imali 200k na vasem bankovnom racunu, mi cemo vam dati isto 200k, ako ste imali kucu na adresi Red Country 4, isto cete dobiti nazad svoju kucu, potrebno je da imate dokaze posjedovanje accounta kao i posjedovanje imovine, uslucaju da dvije osobe imaju istu kucu(firmu,stan,vikendicu), dobit cete vraceno kao novcano. Statse vracamo sa svih poznatih Balkanskih server-a. Odgovor dobijate na vas Email.

DONACIJE
Druga stvar sto smo uveli jest, donacije. Novcanom donacijom postajete donator. Trenutno imate mogucnost da uplatite novac za  VIP, Jednisveni Automobil, Promjena nick-a, Jedinstveni skin... Sve sto je potrebno jest da odete do najblize prodavnice, i kupiti Ultra-Dopunu (BH Telecom uskoro i za Hrvatsku), zatim preko nase forme postavite kodove, sliku, nick itd... Odgovor dobijate na vas Email./

Vise informacija na nasem "portalu".
PORTAL : http://sl-portal.webs.com

SLIKE

Kad popunite podatke i posaljete zahtjev dobit cete poruku da li ste uspijesno podnijeli zahtjev

Nakon toga nas staff team dobija obavjest, da ste poslaliti taj zahtjev, i kontaktirat ce vas preko vaseg email-a.

Poslednja Izmena: Avgust 05, 2013, 12:32:00 POSLE PODNE od [NL:RP]Xavi

Lepo...

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Reuf_Breston

Reuf_Breston