[POMOC] KAd udjem na srw beli ekran

Započeo [Perfect] Mihailo, Jul 24, 2013, 14:35:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Balkan Extreme x8.5
Detaljan opis problema: Kad udjem na srw pojavi mi se beli ekran kad kucam /refresh postane normalno. Isto tako kad udjem u vozilo gornja polovina ekrana mi bude bela i opet moram /refresh. Kako to sad da sredim
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

P.S. :Neki put kad se ulogujem tj. dodjem na srw ne vidim vozila oko sebe ni na mapi ni oko sebe i moram /refresh
HVALA UNAPRED!!

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

Citat: [Perfect] Mihailo poslato Jul 24, 2013, 14:35:25 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: Balkan Extreme x8.5
Detaljan opis problema: Kad udjem na srw pojavi mi se beli ekran kad kucam /refresh postane normalno. Isto tako kad udjem u vozilo gornja polovina ekrana mi bude bela i opet moram /refresh. Kako to sad da sredim
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

P.S. :Neki put kad se ulogujem tj. dodjem na srw ne vidim vozila oko sebe ni na mapi ni oko sebe i moram /refresh
HVALA UNAPRED!!

Za to prvo moze da bude neki textdraw ili weather postavi igracu SetPlayerWeather(playerid, 0);
i SetPlayerInterior na 0 kao i SetPlayerVirtualWorld na 0 to stavi pod onplayerconnect
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Daj nam pod OnPlayerLogin,OnPlayerSpawn sa kodovima TextDrawShowForPlayer da vidimo sta sve prikazuju TD-ovi da detektujemo :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Ma ne to neg to mi se pojavilo kada sam poubacivo onu fs od vegasa radar i bilo je nekih includsa koji su dosli uz nju i sad nezz do cega je.

-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!

Hmm mom drugu na primer se pojavi kao magla belo kad ubaci streamer? Nzm sto kze wistaa daj to
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

to je i meni sve bilo kad sam ubacio taj fs od vegasa to ti je od radara ono bijelo

Sacu vam javim ponovo cu da ubacim standardne pluginse i includse koji idu uz taj mod

ako ti je sve bijelo preko ekrana to ti je textdraw koji se pokaze kada prodes kroz radar i sam si rekao a kad si ubacio od vegasa fs da ti je taj bijeli ekran dosao

Pa nije skroz beli bio kao neka bela magla, sad sam sve originalno ubacio sto dolazi uz mod i nema ga vise :)
RESENO MOGU lanci katanci  i laserski zraci