[POMOC]LogIn

Započeo Capo, Jul 24, 2013, 12:04:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Od 0.
Detaljan opis problema:Znaci, koristim REG/LOG system od Sanya, i sve radi, rega se i spawna, ali kad se hocu logovat, i upisem pass, znaci nista se nedogodi, samo se stvori onaj gumb spawn i one dvije strelice, i nece da me spawna! sto da radim!??
Dio skripte:Ako treba dat cu i to.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Hvala unaprijed! :D

Samo pod Dialog Login stavis:
SpawnPlayer(playerid);

Probao sam nesto, ali svejdno, opet nista

if(dialogid == DIALOG_LOGIN)
	{
		if(!response) return Kick(playerid);
		if(response)
		{
			if(!strcmp(inputtext, PlayerInfo[playerid][pPass], false))
			{
				INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
				SpawnPlayer(playerid);
			}
			else
			{
				ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login","Unesena lozinka netacna.\nUnesite tacnu za logiranje.","Login","Quit");
                SpawnPlayer(playerid);
			}
		}
	}

eo to mi je za login :D

Probaj staviti ispod kordinate gdje si namjestio da ti se spawna lik, ovako bi to nekako trebalo izgledati:
public OnPlayerRequestClass(playerid, classid)
{
    SetSpawnInfo( playerid, 0, 299, 1083.5988, -898.4286, 48.6868, 90.2800, 0, 0, 0, 0, 0, 0 );
    SpawnPlayer(playerid);
	return 1;
}

I pod OnPlayerConnect:
public OnPlayerConnect(playerid)
{
    if(fexist(UserPath(playerid)))
    {
        INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
        ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_INPUT,"Prijava","Dobrodosao na server, upisite lozinku kako bi nastavili s igrom!","Prijava","Izlaz");
        SpawnPlayer(playerid);
    }
    else
    {
		ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER, DIALOG_STYLE_INPUT,"Registracija.",""Dobrodosao na server"Upisite vasu lozinku da se registrirate!","Registracija","Izlaz");
        SpawnPlayer(playerid);
        SetPlayerScore(playerid,1);
    }
    return 1;

koristis  moju FS, hmm, meni sve normalno radi
probaj ovako[ Da nebude zabune ja sam Sany... ]
	{
		if(response)
		{
			{
				SpawnPlayer(playerid);
			}
			else
			{
				ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN, DIALOG_STYLE_PASSWORD,"Login","Unesena lozinka netacna.\nUnesite tacnu za logiranje.","Login","Quit");
                SetSpawnInfo( playerid, 0, 299, 1083.5988, -898.4286, 48.6868, 90.2800, 0, 0, 0, 0, 0, 0 );
                SpawnPlayer(playerid);
			}
		}
	}

evo ovako bi ti trebalo radit
Poslednja Izmena: Jul 24, 2013, 21:48:32 POSLE PODNE od |~SaNy~|

Znaci probao sam, i neradi mi, opet se pokaze ono kao SPAWN dugme, i cekam, kad stisnem t dugme, onda mi nesta STAY IN WORLD tako nesto

ovako:

{
		if(response)
		{
			{
                SpawnPlayer(playerid);
			}
			else
			{
			}
		}
	} 

ovako bi moralo radit

E hvala, sad radi, moderatori LOCK ovo :D