[C:RP] Cyber RolePlay | Najava

Započeo GЯG[4]â„¢, Jul 17, 2013, 13:22:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat

Cyber - Najava

Pozdravim svim forumasima/forumasicama Balkan-Samp foruma. Zelio bih vam predstaviti Cyber zajednicu koju svi znate. Mislim da svi znate da smo bili sjajni, ali nadamo se daćemo ovaj puta nadmašiti vaša očekivanja. Naravno, necemo vas nagovarati da dodjete kod nas, ali jako bi nam bilo drago, kada bi ostavili barem jedan komentar, podrzali nas, jer nam to jako znaci. Jos bi nam bolje bilo, kada bi nas posjetili, ili postali clan nase zajednice.

Portal:

• Opis
           Pored foruma smo napravili i Portal.
           Na portalu mozete vidjeti dosta korisnih stvari u vezi Servera.
           Kontakt, slike, videe i sl.

Portal: www.cyb3r-gaming.com

Forum:

• Opis
            Na forumu se jako puno radilo i ulozeno je dosta truda.
            Nadamo se da ce vam se svidjeti jer smo stvarno dali sve od sebe, pa cak i na one najmanje sitnice potrosili dosta vremena.

Forum: http://www.cyb3r-gaming.com/index.php?action=forum

Mod:

• Opis
            Mod je tek u početnoj fazi izrade,tako zvano mod je od 0.
            Na modu radi: "C++" kao skripter, "Grg[4]" i "Michael" kao maperi
            Radmio na tome da bude Å¡to viÅ¡e unikatnosti kako bi vama bilo zanimljivije igrati, nadamo se da će vam se svidjeti.
            Detaljnije o modu bit ćete obavjeÅ¡teni preko Video klipova ili slika.

Poslednja Izmena: Jul 17, 2013, 13:24:18 POSLE PODNE od GЯG[4]™

Oduvek mi nisi bio jasan zašto kopiraš druge forume?
Aj što kopiraš nego uzimas i logo sa drugih foruma,portal aj sto si iskopirao ali nisi trebao dole logo od Condition RolePlay da iskopiras, ne znam cemu to vodi.

Srecno vam trebace vam srece!

Citat: caupton'S poslato Jul 17, 2013, 13:30:01 POSLE PODNE
Oduvek mi nisi bio jasan zašto kopiraš druge forume?
Aj što kopiraš nego uzimas i logo sa drugih foruma,portal aj sto si iskopirao ali nisi trebao dole logo od [cenzura] da iskopiras, ne znam cemu to vodi.

Srecno vam trebace vam srece!

potpis  >:(

A jbt sta ja znam, tu forum temu je meni napravio ovaj "Josip..." pito je dal ti treba uredit forum ja reko ae i on tak napravio.
Edit: Bit ce nova tema uskoro!
Poslednja Izmena: Jul 17, 2013, 13:34:51 POSLE PODNE od GЯG[4]™

Citat: GЯG[4]â,,¢ poslato Jul 17, 2013, 13:34:30 POSLE PODNE
A jbt sta ja znam, tu forum temu je meni napravio ovaj "Josip..." pito je dal ti treba uredit forum ja reko ae i on tak napravio.

Ne moras ti sada raditi novu temu nego promeni logo sto je na portalu od Condition.
I npr. sta sad neko treba da otvori Condition opet i ispadne da Condition kopira od vas logo i to.
Daj malo shvati vise!

Citat: caupton'S poslato Jul 17, 2013, 13:37:08 POSLE PODNE
Citat: GЯG[4]â,,¢ poslato Jul 17, 2013, 13:34:30 POSLE PODNE

Ne moras ti sada raditi novu temu nego promeni logo sto je na portalu od Condition.
I npr. sta sad neko treba da otvori Condition opet i ispadne da Condition kopira od vas logo i to.
Daj malo shvati vise!
Rijesen problem! :)

Sretno vam:)

Hvala braco ;)
Poslednja Izmena: Jul 18, 2013, 13:21:58 POSLE PODNE od GЯG[4]™