FactionGame facebook oficijalna stranica

Započeo Snich, Jul 06, 2013, 17:19:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Snich

Pozdrav ljudstvo, ja sam prije godinu-dvije kreirao oficijalnu FG stranicu na facebook-u, jedan pojedinac koji je bio administrator te zajednice je menio ukinuo administratora, pokusavao sam na razne nacine da povratim svoju poziciju ali nisam mogao nikako. Interesuje me da li neko od vas zna kako ja "kao kreator i vlasnik FG stranice" povratim svoju poziciju?
Hitno da se javi osoba koja zna rjesenje?!

mislim da ne moze snikako, on ima prava kao administrator da te obrise i to je to.

Predpostavljam da je to Damjan, sad reklamira nekakav Sick Touch.

Snich

Citat: Slade poslato Jul 06, 2013, 17:25:05 POSLE PODNE
mislim da ne moze snikako, on ima prava kao administrator da te obrise i to je to.

Predpostavljam da je to Damjan, sad reklamira nekakav Sick Touch.
Jest, zelim da ukinem tu stranicu, negdje sam nacu da ja kao kreator stranice mogu da ponovo podesim administratora uz odredjen dijalogni proces, neznam...

Bude sam dobio brisanje sa svega i cenzuru ovdje na bs...

Inace nemoj nikome davati admina, sad imas vise roleova na pageu koji mogu stavljati postove...

Već dugo nisam vidio da netko toliko stalno kuha...
Poslednja Izmena: Jul 06, 2013, 18:02:33 POSLE PODNE od Dude

Snich

Citat: Dude poslato Jul 06, 2013, 18:02:08 POSLE PODNE
Bude sam dobio brisanje sa svega i cenzuru ovdje na bs...

Inace nemoj nikome davati admina, sad imas vise roleova na pageu koji mogu stavljati postove...

Već dugo nisam vidio da netko toliko stalno kuha...

Lik je zelio komplet zajednicu prebaciti na sebe, ali nije uspio, najvaznije je da nema FG gamemod (server). Forum i forumske postavke ima, uostalom on je forum i dizajnirao tako da mi nije za forum, najvise mi je krivo sto mi je skinuo admina na fb stranici, planirao sam da brisem stranicu jer FG vise ne radi, uostalom FG stranicu sam ja kreirao dok Damjan nije bio ni u planu da igra na FG-u...

Nemas teoretske sanse da vratis tu stranicu, a i sta ti je to 1k lajkova sta je da kazem sto mi uzeli stranicu od 50k lajkova ? Sreca pa im nisam dao na sve sto imam..

Snich

Citat: [FT:RP] αησηумσÏ...Ñ• poslato Jul 07, 2013, 09:24:44 PRE PODNE
Nemas teoretske sanse da vratis tu stranicu, a i sta ti je to 1k lajkova sta je da kazem sto mi uzeli stranicu od 50k lajkova ? Sreca pa im nisam dao na sve sto imam..
Nije stvar u lajkovima vec je stvar u principu.

Snich

Citat: Shoorty poslato Jul 07, 2013, 09:36:12 PRE PODNE
A sta je bilo sa FG-om nisam u toku ovi dana ?
Vec niz mjeseci sam nagovjestavao administraciji da cu uskoro poceti raditi, te da cu biti vise off sa zajednice, ali sam isto tako dao obecanje da cu u slobodno vrijeme raditi na FG-u i odraditi jedan veci Update, sto sam i imao namjeru. Ja sam sa svojim suvlasnikom  bio u izuzetno dobrim odnosima, postupali smo bratski, redovito komunicirali na skype-u i radili na zajednici zajedno, znaci nijedne sekunde nisam pomislio da bi mogao napraviti ovo sto je napravio...

Dosao sam s posla, i odmah je pocela agonija, svi bruje o tome kako Damjan odlazi sa zajednice te otvara sopstveni server, a inace je poznata situacija da clanovi administracije ili suvlasnici dobiju potrebu i zelju za otvaranjem sopstvenog servera. Cijela situacija me totalno isprovocirala, bilo je raznih svadja, krivo mi je sto je lik cijelo vrijeme igrao na prevaru, glumio dobrotu i pozrtvovanost za server, cijelo vrijeme je imao motiv, a motiv mu je bio da dobije FG mod sto mi je u par navrata trazio i otvori svoj server. S obzirom da je on sredio besplatno web i game hosting, cinjenica je bila da ce sve suspendovat, a na istu IP adresu navest da je FG zatvoren te da se uskoro otvara nekakav SickTouch sa "boljom" skriptom. Na facebook stranici mi je skinuo admina, na forumu mi banovao IP adresu da nemogu pristupit, server sa starom FG IP adresom je zakljucao, na skype me blockao, na facebook isto... Pokusao sam preko njegovih kolega da stupim u kontakt da se dogovorimo, ali ne uspjeva, tako da sam se odlucio za zvanicno zatvaranje FG zajednice, ali isto tako sam se zakleo da cu se na bilo koji nacin osvetiti Damjanu za radnje i negativnosti koje je ucinio meni i 100+ igraca sa zajednice. Njegov server nikad nece biti FG nit ce imati harmoniju servera ako sto je FG imao! Ovo je samo ukratko prica o desavanju i razlogu zatvaranju FG-a!

Snich

Citat: Shoorty poslato Jul 07, 2013, 10:29:14 PRE PODNE
Ma ulizica. 100 % neko dete željno slave, nije popularan u stvarnom zivotu, pa pokusava ovako.
Stvarno mi je žao, smatrao sam vas jednom od boljih zajednica, ali ako ništa, nemoj odustajati, radi sam, ogranici pristupe...
Nemoguce je da se FG vise aktivira, iz mnogih razloga, ja nemam vremena kao prije a i nemam financijske mogucnosti da bih placao web/game host...

Na fg sam imao blizu 350sati server je bio odlican(Respect Tebi i Rifku)Ostali nista ;)
69

Citat: Snich poslato Jul 07, 2013, 09:27:19 PRE PODNE
Citat: [FT:RP] αησηумσÏ...Ñ• poslato Jul 07, 2013, 09:24:44 PRE PODNE
Nije stvar u lajkovima vec je stvar u principu.

Pa eto po tvom principu da izvines si ga "ispusio" zato sto si naivan i mislis da niko nece da te prevari. Nemas danas kome da verujes, svako gleda kako da zajebe nekoga..