[POMOC]Nokia Pomoc

Započeo WilliamS, Jun 24, 2013, 14:02:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Koristim Nokiu 6300 (Obican telefon) I Sad lepo radi internet al kad hocu da idem na youtube da pustim pesmu ili video i dole mi pise Gledaj Video ja kliknem tu ucitava mi par sekundi i pise mi ovo "Proveri Podesavanja Veze" i nece mi pusti kako to da resim?

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Planiram ..No jel znas da mi pomognes il ne znas?

Citat: WilliamS poslato Jun 24, 2013, 14:02:24 POSLE PODNE
Koristim Nokiu 6300 (Obican telefon) I Sad lepo radi internet al kad hocu da idem na youtube da pustim pesmu ili video i dole mi pise Gledaj Video ja kliknem tu ucitava mi par sekundi i pise mi ovo "Proveri Podesavanja Veze" i nece mi pusti kako to da resim?

verovatno ne mozes da instaliras flashplayer i tako te neke stvari koje su ti potrebne za gledanje klipova uopsteno preko neta.

To je stariji tel, i dalje je jako dobar imao sam ga davno, ali opet ne mozes sve da radis na njemu.

Nemam trenutno mnogo para za novi telefon,a i ovaj mi sluzi a mogu li skinuti Flash Player za taj telefon?

Citat: WilliamS poslato Jun 24, 2013, 19:06:01 POSLE PODNE
Nemam trenutno mnogo para za novi telefon,a i ovaj mi sluzi a mogu li skinuti Flash Player za taj telefon?

Ne znam citam neke tekstove, moguce je gledati klipove, ali nisam nasao sta i kako, procakaj malo po netu. :)

Ajde na PM poslao sam ti poruku..Ja sam nasao neki Flash Player samo ne znam dal je moguce da se skine preko telefona
?