◄ Tražim team za svoj server ►

Započeo ...Neno..., Jun 15, 2013, 11:26:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Potreban: TD/MAP/SCRIPT
Nagrada: REP+
Vaše godine: 24
Kontakt: PM
Ostalo: Potreban neko ko zeli da ulozi svoje znanje u kreiranju jednog od lvalitetnijih modoga danasnjice, sve sto se treba uraditi se dobije prikazano i opisano. Sve sto se uradi kreator ce biti oznacen pored svog rada i u glavnim creditsima, posto ce projekat biti objavljen i opensource kroz neko odredjeno vreme.

Citat: realnaith poslato April 05, 2023, 10:56:24 PRE PODNE
Ostalo: Potreban neko ko zeli da ulozi svoje znanje u kreiranju jednog od lvalitetnijih modoga danasnjice, sve sto se treba uraditi se dobije prikazano i opisano. Sve sto se uradi kreator ce biti oznacen pored svog rada i u glavnim creditsima, posto ce projekat biti objavljen i opensource kroz neko odredjeno vreme.
Mogu ja biti maper, ovo ostalo mi bas i ne ide

Jedino ako trebaju mape sa prilagođenim modelima (omp/dl) :D

Pisi propalo

Potreban: Skripter
Nagrada: Dogovoricemo se, najmanji problem
Vaše godine: 28
Ostalo: Potreban iskusniji skriper za server koji vec radi. Vise informacija vezanih za server saljem u PM

Potreban: Maper
Nagrada: Novac,xbon
Vaše godine: 18
Ostalo:

Potreban: Helperi i Lideri
Nagrada: Stvari/pozicije na serveru
Vaše godine: 22
Kontakt: Discord (link u potpisu)
Ostalo: Traze se helper i lideri za server, radnja je smestena po selima, za organizacije ima dosta aktivnosti kao sto su pljacke banke, zlatare, casina i firmi, sverc materijala, sadjenje marihuane itd. Tako da ce policija imati dosta posla a organizacije dosta aktivnosti! Za helpere je uslov samo da znaju osnovna pravila, da budu voljni da pomazu i da budu aktivni!

Citat: Tomi_Smith poslato Februar 04, 2023, 20:06:54 POSLE PODNE
Potreban: Logo Dizajner
Nagrada: Novac
Ostalo: Potreban Logo Dizajner PM

Ako nisi nasao koga, javi mi se PM

Citat: Sanchez Atlanta poslato Maj 20, 2023, 00:01:02 PRE PODNE
Potreban: Maper
Nagrada: Novac,xbon,paypal,uplatnica
Vaše godine: 18
Ostalo:

Potreban: Skripter // Maper
Nagrada: Dogovoricemo se, najmanji problem
Vaše godine: 28
Ostalo: Potreban iskusniji skriper za server koji je vec par meseci ONLINE. Jedan od poznatijih na " samp sceni " i medju Top5 balkanskih servera po gametracker rangiranju. Vise informacija vezanih za server bi prosao kroz TS3/Discord razgovor. PM

Potreban: Game Admin x2, Game Master x5, Video editor
Nagrada: Pozicije na serveru, Pozicije na serveru, pozicija/novcana nagrada
Kontakt: Bozic#9236
Ostalo: //

Trazim Skriptera i mappera koji bi radili na serveru od 0 posalji te mi u inbox vas discord nick jacu vam reci sta kako i mozemo se dog

Citat: DakicPlebex poslato Jun 13, 2023, 22:42:23 POSLE PODNE
Trazim Skriptera i mappera koji bi radili na serveru od 0 posalji te mi u inbox vas discord nick jacu vam reci sta kako i mozemo se dog

javi se pm