Night Life RolePlay | Opis i novi update

Započeo brian.amx, Jun 13, 2013, 15:57:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

- Night Life RolePlay | Informacije - 



Server je trenutno u radu oko mjesec ipol, dva Å¡to dokazuje da smo ozbiljna zajednica.
Prijave za moderatore na forumu su otvorene, isto tako poslije update-a će biti i za lidere, dakle ako ste RP-er i hoćete da se druzite sa nama nema veze što ste mali lvl dobit ćete lidera... Samo je potrebno da ste aktivni i ozbiljni.


- Registracija - 

Registracija je veoma jednostavna, potrebno je unijeti lozinku (ne manju od 6 slova) i poslije toga samo je ponoviti i to je to, a poslije toga imate da birate porijeklo, godine itd., ali to vam je 30 sekundi posla.
1.IZGLED REGISTRACIJE!


- Spawn - 



Spawn servera, u blizi spawn-a imate rent motocikala i rent automobila.
1.SLIKA SPAWNA
2.RENT MOTOCIKALA
3.RENT AUTOMOBILA




- Night Life Roleplay | Poslovi - 

- Posao | Farmer - 
Ovaj posao se nalazi na farmi u blizi San Fierra, u poslu imate tri vrste rada, košenje i zenjanje i pšenica. Ovaj posao mozete uzeti odma na pocetku, jer on ne zahtjeva veci level od 0.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.TRAKTORI i KOMBAJNI.
3.KAMIONETI


- Posao | Kosac trave - 
Ovaj posao se nalazi u Jeffersonu, jednostavan je i ima samo jednu vrstu rada, a to je košenje i još jednu 'dodatnu' komandu /završiposao.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA.

- Posao | Vozac autobusa - 
Ovaj posao se nalazi po uobicajenom mjestu u 'El Coroni'. Potreban nivo za ovaj posao je 1. Vozac autobusa ima dva nacina rada, a to su: linija, znaci ima istocna i zapadna linija i fare.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA.

- Posao | Komunalno - 
Posao 'komunalno' se nalazi u blizi autobuske stanice. Ovaj posao zahtijeva nivo 3+. Posao ima dvije radnje, a to su: kupljenje smeca i cišcenje.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA.

- Posao | Automehanicar - 
Posao automehanicar se nalazi u blizi aerodroma, moze se reci da je 'malo izostavljen' od grada. Za ovaj posao potreban je nivo 4., a posao ima samo jednu vrstu rada, a to je popravka, da sipa gorivo nema potrebe jer za to postoje benziske. Kada se ode na duznost poziv igraca koji zovu mehanicara ce dolaziti u chat mehanicarima i ko prvi prihvati checkpoint ce ga odvesti do igraca kojemu treba pomoc.
MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
SLIKA #1
SLIKA #2
SLIKA #3

- Posao | Dostavljac - 
Posao dostavljac je veoma jednostavan posao. Potreban nivo za ovaj posao je 5. Posao ima tri komande, a to su: kupiprodukte, prodajprodukte i napuni.
MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
MJESTO POSLA

- Posao | MaÅ¡inovoda - 
Potreban nivo za vlakovodu je 7. Vlakovoda ima samo jednu komandu, a to je vlak. Samo jedna ruta postoji, a to je 'medunardona'.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA

- Ilegalni Posao | Diler droge - 
Potreban nivo za dilera droge je 6. Ovo je jedan od 2 ilegalna posla, ali zasad, povremeno ce se novi dodavati. Kada se zaposlite, na mjestu zapoÅ¡ljavanja se kupuje sjeme, maximalno se moze uzeti 15 sjemenki, a cijena jedne je 200$. Pored mjesta gdje se zapoÅ¡ljava ima livada gdje se sadi droga i onda se saceka 10-ak minuta i pobere se. Drogu mozete preprodavati igracima komandom /prodajdrogu ID cijena kolicina. 
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA
3.IZGLED KADA SE ZASADI

- Ilegalni Posao | DzeparoÅ¡ - 
Potreban nivo za ovaj posao je 6. Ovaj posao ima samo jednu radnju, a to je krada. Krada se vrÅ¡i komandom /kradi. 
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA





- Night Life Roleplay | UNIKATNOSTI - 
- VIP Sistem - 
Da bi ste postali VIP potrebno je donirati, osnovni VIP paket koÅ¡ta 10km/5â,¬ oko 40 kuna i dobijete 150 bodova. Staff tim zna nekada da organizuje neke nagrade gdje se dobije besplatan VIP. VIP se sastoji od neonki, iskljucenja/ukljucenja mobitela, skrivanja broja mobitela, onfoot i radia u vozilu, afk timera (najviÅ¡e 30 min.) i pretvaranja bodova u novac Å¡to se ne isplati.
1.VIP RACUN
2.VIP AKTIVACIJA
3.VIP KORIÅ TENJE
4.IZGLED NEONKI
5.IZGLED RADIA

- Pijaca polovnih automobila - 
Pijaca polovnih automobila sluzi za otkupljivanje i prodavanje auta, takoÄ'er tu postoji biznis.
1.MJESTO


- Sistem vozila - 
Najviše se mogu imati 2 vozila, jedno obicni igraci, a dodatno jedno oni koji kupe preko VIP-a. (v2). Na serveru postoje 3 salona automobila. Sistem vozila, kao i svi 'pokretni' sistemi je u dijalogu. U dijalogu su smještene sve potrebne komande.
1.VOZILA-DIJALOG
2.SALON #1
3.SALON #2
4.SALON #3

- Sistem motora - 
Najviše se moze posjedovati 1 motor. Kao i svi 'pokretni' sistemi i ovaj je u dijalogu.
1.MOTOR-DIJALOG
2.SALON

- Sistem plovila - 
Najviše se moze posjedovati 1 plovilo. Salon se nalazi u Marini kod mora. Kao i svi 'pokretni' sistemi i ovaj je u dijalogu.
1.PLOVILO-DIJALOG
2.SALON

- Sistem bicikala - 
Najviše se moze posjedovati 1 biciklo. Bicikla su prejeftina, tako da su ugl. namijenjena za pocetnike. Kao i svi 'pokretni' sistemi i ovaj je u dijalogu.
1.BICIKLO-DIJALOG
2.SALON

- Sistem letjelica - 
Najviše se moze posjedovati 1 letjelica. Letjelice se nalaze na starom aerodromu u Las Venturasu. Takoder i ovaj sistem je u dijalogu.
1.LETJELICE-DIJALOG
2.SALON

- Sistem kuca - 
Sistem kuca je u dijalogu. Na serveru postoji više tipova kuca kao što su, prikolica, srednja kuca, velika kuca i naravno Villa. U dijalogu imaju sve komande, davanje/zabrana renta, ostavljanje droge/novca/oruzja u kuci itd itd...
1.KUCA-DIJALOG

- Sistem stanova - 
Sistem stanova je takoder u dijalogu. U dijalogu imaju komande, zakljucavanje/otkljucavanje stana, mijenjanje enterijera, prodavanja stana, vremenom ce se ubaciviti još nešta... kao ostavljanje novca itd
1.STAN-DIJALOG

- Sistem firmi - 
Na serveru se moze posjedovati samo 1 firma. Iznudu mozemo dati nekom igracu za pare i sl. Neki poslovi kao Å¡to su bus vozac, dostavljac itd imaju firmu. Firma je takoder u dijalogu.
1.FIRMA-DIJALOG

- WAR Sistem - 
WAR garaza se nalazi u blizini Grove Streeta. Isto tako War garaza ima i drugi ulaz, a to je u San Fierru. Kada stanete na plavi checkpoint izbaci vam se 'dijalog' odakle organizujete war, više na slikama.
1.MJESTO WG - LOS SANTOS
2.IZGLED WG
3.WAR DIJALOG
4.MJESTO WG - SAN FIERRO

- Tehnicki pregled - 
Tehnicki pregled se nalazi odma pored posla Mehanicar. Tehnicki pregled mozete odraditi samo sa privatnim vozilom Å¡to je i logicno i to se mora odraditi prije registracije vozila.
1.MJESTO
2.IZGLED

- Registracioni Centar - 
Da biste registrovali auto prvo, kao što sam i naveo iznad morate proci tehnicki pregled pa tek onda registrirati. Registracija automobila košta 1000$.
1.MJESTO
2.IZGLED

- AutoÅ¡kola - 
Ukoliko ne zelite da imate problema sa policijom, preporucujemo vam da što prije odrediti vozacki ispit. Kada udete u Autoškolu kucate /vozacka i onda imate teorijski test sastavljen od nekoliko pitanja i poslije toga voznja po gradu.
1.MJESTO
2.IZGLED
3.SLIKA #1
4.SLIKA #2
5.SLIKA #3

- OpÅ¡tina - 
U Opštini mozete se razvesti, glasati na izborima, a i kupiti dozvole. Opština ce se još malo doradivat, kasnije bit ce da se mijenja prebivalište itd...
1.MJESTO
2.IZGLED






- Night Life Roleplay | Organizacija sistem - 
-Jedinstven sistem, sa mogucnosti kontrole organizacije cak i od strane ovlaštenog igraca. Dakle, neke organizacije poput BG, VLA su na prodaju i ko ih kupi on dobije nadleznost i on komotno diktira organizacijom. Moze postavljati/skidati lidera, kickati sa 0h kazne, dakle sve. Taj sistem je u dijalogu.
Takoder, i lider sistem je u dijalogu. Više na slikama...

1.NADLEZNOST
2.LIDER






- Night Life Roleplay | PETAK (15.5.'13) UPDATE *** - 
- U petak 15.5.2013 dolazi nam novi update, a i samim tim nova verzija moda "v1.2.2b". Pa da počnemo:
1. - WAR SISTEM - Neke sitne greške koje su bile u prijašnjoj verziji su popravljene i dodate su nove tri sobe, prijašnja verzija bile su samo dvije.

2. - GEPEK SISTEM - Dodata još jedna pa mozemo reći unikatnost. Napravljen je gepek sistem. Gepek samo funkcioniše na privatnim vozilima naravno, a u gepek mozete ostavljati novac, drogu i oruzije.

3. - LIDER KONTROLA OFFLINE ÄŒLANOVA - DoraÄ'ena je komanda za lidere, sada mogu i off da kickuju svoje članove.

4. - PIJACA POLOVNIH MOTORA - Pored već postojeće pijace polovnih vozila, napravljena je i pijaca polovnih motora... Sluzi za otkupljivanje i prodavanje motora, a takoÄ'er je i napravljen novi biznis, pa ko na update-u prvi stigne stigne...

5. - NOVE MAPE -
AUTOÅ KOLA

POSAO POÅ TAR
Posao poštar dobio je novo mjesto, novi biznis "LS Telekom" koji će neko kupiti, ko prvi stigne.

6. - NOVI REGISTER/LOGIN SISTEM I ISPRAVLJENI BUGOVI
- Napravljen je registracijski sistem koji se znatno razlikuje od prijašnjeg, sada kamera na loginu je u Las Venturasu te je dodana i nova Intro pjesma..
- Pored ovoga ispravljeni su svi poznati bugovi koji smo pronašli, a i koji su igrači prijavili, sada ćete tek uzivati u igri i RolePlayu.


7. - VOZILO 2 - OWNERSHIP 
- Pored vozila 1 sada možete posjedovati i vozilo 2. (Da biste aktivirali vozilo 2 potrebno je da posjedujete VIP koji dobijate doniranjem svote novca za server, Aktivacija samog Vozila 2 košta 100 VIP Bodova, aktiviranjem istog dobijate vječitu mogućnost kupovine/prodaje vozila).

7. - ANTICHEAT 

-
AntiCheat je poprimio dosta izmjena, ubačen je novi Anti Weapon/JetPack/Teleport Hack. Korištenjem bilo čega od navedenog Administraciji dolazi obavjest. (AntiCheat je pravljen od 0 i testiran je mnogo puta, pored ovoga tu je i Anti Money Hack)
.


Opis izradio: Carlos_Wattana |
Poslednja Izmena: Jun 14, 2013, 19:17:19 POSLE PODNE od brian.amx









Opis Pre jak xD 10/10


Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.



Reuf_Breston

Imamo www.nightlife-rp.com gore Brian mora porapvit link, hvala Å¡to si nas obavjestio. :)


Lijep edit,znam koji je  :P
Posjetiću vas,što je sad pod passwordom?
Poslednja Izmena: Jun 14, 2013, 20:15:04 POSLE PODNE od [T:RP]FluXâ„¢