[POMOC]Oko ini stringova

Započeo ChampaWasTaken, Jun 06, 2013, 17:31:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0
Detaljan opis problema: pa ovako pravim dinamicne org i sve normala ali kada namjestim da u komandi /napraviorg stavim da i ide naziv orge izbaci mi jedan jedini error a to je:
C:\Users\Champa\Desktop\Wanted Gaming RPG\gamemodes\WGRP.pwn(11234) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small

Dio skripte:
evo citava cmd:
CMD:napraviorg(playerid, params[])
{
	if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SVPLAVA"[WG Info] | "BIJELA"Nemate ovlastenje za koriscenje ove komande!");
	new idorg,into,naziv,Float:oX,Float:oY,Float:oZ,forg[80],string[400]; GetPlayerPos(playerid,oX,oY,oZ);
	if(sscanf(params, "iii",idorg,into,naziv)) return SCM(playerid,-1,""SVPLAVA"[VS Info] | "BIJELA"/napraviorg [ID] [Interijer] [Naziv Organizacije]");
    if(idorg >= MAX_ORG) return SCM(playerid,-1, ""SVPLAVA"[WG Info] | "BIJELA"Maximum organizacija je ogranicen ne mozes koristiti taj ID!");
	format(forg, sizeof(forg), ORGPATH, idorg);
	if(fexist(forg)) return SCM(playerid,-1, ""SVPLAVA"[WG Info] | "BIJELA"ID te organizacije vec postoji!");
 	OI[idorg][oUX] = oX;
    OI[idorg][oUY] = oY;
    OI[idorg][oUZ] = oZ;
    OI[idorg][oInterijer] = into;
    new ostring[100];
	format(ostring, sizeof(ostring), "%s", naziv);
	OI[idorg][oNaziv] = ostring;
    for(new i; i < sizeof(OI); i++)
	{
    Org3D(i);
    }
    SCM(playerid,-1,"{FFAF00}[WG | ORG System]{FFFFFF}Organizacija je uspjesno kreirana!"); SacuvajOrg(idorg);
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Blaeks

*

Madmen

Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Blaeks

*

Madmen

ne mozes tako, ipak varijabla zapisuje cele brojeve, a ti hoces to u recima, koristi funkciju strmid

Citat: |LG|Yui_Sang poslato Jun 06, 2013, 17:50:32 POSLE PODNE
Oov probaj
{
	if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SVPLAVA"[WG Info] | "BIJELA"Nemate ovlastenje za koriscenje ove komande!");
	new idorg,into,naziv[100],Float:oX,Float:oY,Float:oZ,forg[80],string[400]; GetPlayerPos(playerid,oX,oY,oZ);
	if(sscanf(params, "iis[100]",idorg,into,naziv)) return SCM(playerid,-1,""SVPLAVA"[VS Info] | "BIJELA"/napraviorg [ID] [Interijer] [Naziv Organizacije]");
    if(idorg >= MAX_ORG) return SCM(playerid,-1, ""SVPLAVA"[WG Info] | "BIJELA"Maximum organizacija je ogranicen ne mozes koristiti taj ID!");
	if(fexist(forg)) return SCM(playerid,-1, ""SVPLAVA"[WG Info] | "BIJELA"ID te organizacije vec postoji!");
 	OI[idorg][oUX] = oX;
    OI[idorg][oUY] = oY;
    OI[idorg][oUZ] = oZ;
	OI[idorg][oNaziv] = naziv;
	{
    Org3D(i);
    }
    SCM(playerid,-1,"{FFAF00}[WG | ORG System]{FFFFFF}Organizacija je uspjesno kreirana!"); SacuvajOrg(idorg);
	return 1;
}

Probavao sam tako nece onda moram broj unijeti

@Blaeks moze primjer pls
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Blaeks

*

Madmen

new string[128];
new ostring[100];
strmid(ostring, string, 0, strlen(string), 255);

C:\Users\Champa\Desktop\Wanted Gaming RPG\gamemodes\WGRP.pwn(11235) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small

{
	new idorg,into,naziv[100],Float:oX,Float:oY,Float:oZ,forg[80],string[128]; GetPlayerPos(playerid,oX,oY,oZ);
	if(sscanf(params, "iis[100]",idorg,into,naziv)) return SCM(playerid,-1,""SVPLAVA"[VS Info] | "BIJELA"/napraviorg [ID] [Interijer] [Naziv Organizacije]");
 	OI[idorg][oUX] = oX;
    OI[idorg][oUY] = oY;
    OI[idorg][oUZ] = oZ;
	new ostring[100];
	{
    Org3D(i);
    }
	return 1;
}

Pomozite pls
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Blaeks

*

Madmen

nekontam fkt
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Blaeks

*

Madmen

to sam ti ja vec printao, ti samo varijabli stavi da ucita to

pa i stavio sam
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Blaeks

*

Madmen

o5 isto evo cmd:

{
	new idorg,into,naziv[100],Float:oX,Float:oY,Float:oZ,forg[80],string[128]; GetPlayerPos(playerid,oX,oY,oZ);
 	OI[idorg][oUX] = oX;
    OI[idorg][oUY] = oY;
    OI[idorg][oUZ] = oZ;
	new ostring[100];
	OI[idorg][oNaziv] = string;
	{
    Org3D(i);
    }
	return 1;
}
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Ako sam ja negdje fulio de pls ti uradi posto nezz kako
Ako sam dobro pomozite posto nrdi pls

Dry za dp
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Moze lock rjeseno
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta