Ultra Gaming RPG | Update v2.5 & Žurka | 18.5.2013 | 20.00h

Započeo [UG]Ara, Maj 15, 2013, 21:49:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.


Pozdrav za sve članove  na forumu, počeo je novi mjesec naravno trebamo malo osvježiti server, na update smo radili čitav mjesec + forum neki update na njemu.Da puno ne duzim uvod uglavnom gledali smo da budemo Å¡to vise unikatni i dugači od drugi zajednica da ne bi rekli da kopiramo njihove servere..




-TakoÄ'e u sklopu update-a čemo povodom četri meseca od otvaranja servera,Ultra Gaming zajednica je odlučila napraviti jednu zurku.Ovo je dobra prilika za one koji žele igrati kod nas a da ne počinju ispočetka.
UZ TO SVI IGRAÄŒI ÄŒE BITI UNBANOVANI SVI I IP ADRESE I ACC-ovi OD IGRAÄŒA PA KO ZELI DA SE VRATI OD STARI IGRAÄŒA A BIO JE BANOVAN VISE NEÄŒE BITI


ŽURKA
KLIK EVENT


-Žurka počinje u 20:30, te traje do ponoči, na žurci ce se dešavat mnogo stvari, od eventa pa do kvizova, na žurku vas pozivamo iz razloga sto čemo se lepo provest, upoznat te mozda početi se stalno druziti usput igrači koj ne žele da igraju ispočetka mogu počet zato što če se na žurci delit leveli up,svaki sat po 50.000$ i 5 golda,zaista prilika koju je šteta propustit.Žurka ce se desiti na vama veoma poznatom mestu, tacnije u Burger Shootu, na žurci ce biti veoma puno zabave, svakih 30minuta po jedan event sa nekom malo večom nagradom nego obićno, zato dodjite i vi da se zabavimo zajedno!





NOVITETI

1)-Ubačena je nova mapa auto salona, stari auto je vise dotužio svim igračima pa i nama ownerima, zahvaljujemo se jednom igraču Tagicu.

Vanjski Izgled Auto Salona

Unutrašnji Izgled

Izložbena Vozila



2)-U Pomoč PD, CSI, Gradonačelniku došla je Los Santos Army(VOJSKA), njihov zadatak če biti pomaganje u večim akcijama hapsenja. Njihova baza je u LS Luci, baza je mapana dodane su i kapije. U Bazi imaju 2 hangara(garaze) koje mogu otvarati samo članovi LSA i 1 hangar koji može otvorit samo Lider, u njoj če biti tenk ukoliko neko od članova dospije do tenka lider če biti kažnje od strane Admina ili Smjenjen.
Ulaz u Los Santos Army

Garaže 2 članovi mogu otvorit i 1 lider gdje se nalazi tenk.

Pogled na Garaže.

3)-Ukinuli smo Graničnu Policiju razlog toga je što nemaju puno online članova da bi stigli otvarati granicu igračima pa smo morali ukinuti GP.

4)-Naravno kada je ukinuta Granična Policija opet smo postavlili granicu na mostu(izlaz iz LS). Na toj granici upisete /granica morate imati 5$ da otvorite granicu i biti u vozilu jer nečete moči drugačije pomaketi granicu.
Nema te zaobilazni puteva jer na svakom isključenju prema Las Ventruasu imate Granicu i morate plačati svaki prolaz kroz granicu.



5)-Mnogi novi igrači koji su tek počeli sa sampom su gasili tutorijal na početku servera što je to greska sa njihove strane, u tutorijali mogu izvuči barem osnovna pravila, od sad tutorijal se neče moči gasiti dok ga HEAD ne isključi, svaki novi igrač če morati pregledati tutorijal od ovog update.

6)-Riješen je problem sa pancirom u oružarnicama PD, CSI, LSA, MAYOR. Oni nisu mogli uzimati PANCIRKU od ovog update če sve vladine organizacije osim BOLNICE moči uzeti pancir u svojim oružarnicama.

7)-Kosač trave je potpuno izmjenjen, pre ste morali kružiti i kružiti da bi zaradili 200 - 300$ , sada je mjesto kosača u GLEN PARKU. Smanjene su rute košenja i povečana plata, ostala ista komanda /košenje.Firma ide na aukciju.

8 )-Pošto smo u prošlom update povečali cijene imovine i smanjili plate na minimalno negdje smo previše smanjili a negdje malo, sada samo POVEČALI plate na svim poslovima za 100 do 500$ pa čak i vise.

9)-Svaki igrač od sada kada se registruje na naš server dobija 3 level kao početnicki status i nešto novaca. Sa 3 levelom može uzeti neki bolji posao i zaraditi novac.

10)-Radi naše sigurnosti servera kada smo stavili da igrač kada se registruje dobije 3 level, povečali smo da se oglasi ne mogu davati ispod 4 levela.

11)-Uredili smo i mini update STAFF komandi za laksi rad Staff Teama. Neke smo dodali neke omogičili za manje levele admina/gm.

12)-Wu Tang Familly je dobio novo ime i novu bazu, od sada če se zvati The Dragon Familly[TDF], njihova baza i dalje je na japanski/kineski način mapana. Mapu je radio Tagic zahvala.


13)-Izmjenjen posao Farmer podjeljen je ali opet zarada ide u istu firmu, glavna farma je u Los Santosu dok je pomočna u selu. Na pomočnoj farmi se sadi žito koje morate harvasterom(kombajn) izvrsit, kada izvrÅ¡ite to onda vam se harvaster respawna i dobijete poruku da sjedete u drugo vozilo WALTON, onda idete i utovarate žito u WALTON, kada utovarite vozite do farme u LS, poslije zavrÅ¡ene vožnje dobijete odreÄ'enu svotu novca.

14)-Mafije/Bande su dobile novu komandu, ona je bila i prija ali je sada izmjenjena skroz i riješen je bug, nju kad koristi igrač on nije vidio imena drugi igrača a oni su vidili njegova. Radi se o komandi /maska koja vam skloni ima iznad glave kada pljačkate. Kada imate masku i pisete u IC Chat neče se pojaviti vaše ime, pisat če ''STRANAC KAZE''. Korisno za otmice.

15)-Dodana je nova mapa Banke mnogo je lijepsa od prosle, unikatnije, preglednija nadamo se da če se i vama svidjeti. Banku je mappao Tagic.


16)-Kada se igrač registruje i dodje do podešavanja lika, njegov igrač če se pojaviti u interijeri aviona, kao da dolazi tek u grad pa sliječe na aerodrom.

17)-Dodana je nova muzika na loginu, muzika je iz GTA Single, opustajuča je i podsječa na Single Player, tako da vam registracija neče biti dosadna.

18)-Izmjenjena je komanda za pomoč ili help, od sad komanda /komande je u dialogu, posebno je odvojena komanda za staff, ne mogu svi vidjeti komande lidera, bande, vlade.Igrač mora biti u odreÄ'enoj kategoriji da bi pregledao svoje komande.



19)-Dodana je i nova komanda za PD, CSI, LSA, to je /spike. Spike su bodlje koje budu na cesti ukoliko igrač bježi od policije, policajci imaju mogučnosti da postave bodlje na cesti da ga uspore, ukoliko igrač nastavi konstantno da vozi probušenim gumama, onaj ko vija tog igrača ima pravo da prijavi adminima na /pomoc ili /report da ga upozore. Spike se ne vidi kada se postavi pa pazite kako vozite..

20)-Promjenjen je TextDraw od Loga servera, ovaj logo ostaje dok ne uradimo jos nešto bolje. Nadamo se da če vam se svidjeti ovaj logo za sada što je na serveru..

21)-Dodana je i nova komanda za igrače ukoliko su u opasnosti a imaju mobilni telefon oni su u mogučnosti da pozovu policiju sa komandom /pozovipoliciju. Kada igrač pozovi policiju, članovima policije, csi, lsa če izbaciti obavještenje da taj i taj igrač trazi pomoč od policije. To je korisno za RP ukoliko se desi neki sudar i slično.

22)-Komande koje su bila tipa /1, /gmx, koje su mogle nešto učiniti serveru koje su znali ostali igrači, te komande su sad pod tajnom i niko neče saznati koje su te komande osim ownera.Takodjer komande od admina/gm su pod tajnom.

23)-Još smo pokušali dodati malo zabave na loginu, dodali smo nove viceve mnogo su smesni od prošli viceva, nije neka stvar al nadam se da če vam se svidjeti vicevi.

24)-Dodane su 3 zlatare u Los Santosu u zlatarama možete kupit sat sa komandom /kupisat. Kada upišete /kupisat dobijete dialog gdje su vam zlatara nudi satove i cijene satova, ukoliko na nekim skinovima ne pokaže sat nije naša krivica.

25)-Posao džeparoš vise ne može džeparit na javnim mjestima kao što su, opština, burg, banka, oglasnik. Kada ukrade novac na javnim mjestima igrač če završit automatski u arei.

26)-Uz to što ne može krasti na javnim mjestima džeparoš sada ima mogučnost da ugrade do 5000$ ukoliko osoba koju pljačka ima kod sebe toliko novaca, znači povečan je limit džeparenja.

27)-CSI je dobio novu bazu koja se nalazi iza spawna, mapu je radio naravno Tagic, nova baza je bolje i unikatnija, nije kopija ni jednog servera, radili smo iz svoje glave, nadamo se da če vam se svidjeti.

28)-Došla je još jedna mafija u pogon to su New Generation Raceri, njihova baza je za sada pored mora, a uskoro se prebacuju u Las Venturas mozda to obavimo u togu nedelje.

29)-Dodali smo i novu mapu Glavnog Gun Shopa, mapu je radio Tagic zahvala, mnogo je unikatna nadamo se če se i vama svidjeti koliko i nama.

30)-Naravno došao je i novi burg, gdje se možete družit sa prijateljima, novi burg je ubačen jer se iz onog starog kod izlaza iz burga propadalo, više to neče biti sad je sve normalno i radi.
31)-Kada se spawnate u lijevom čošku če vam pisati kada ste zadnji put bili na serveru, kada ste se registrovali na server, koliko imate sati igra, nivo i ostale kratke informacije.

32)-Vozač broda je dobio nove brodove, stari su ukinuti razlog toga je što su bili previše spori za obavljanje rada, ovi su mnogo brži za razliku od prošli brodova.

33)-Uz to smo ukinuli i objekte koji se stvaraju na vozilu toko utovara robe, problem je bio što je mješalo IDove i stavljalo objekte na neka druga vozila, razlog toga je još bio i promjene vozila.

34)-Kredit u banci ne mogu više dignut igrači malog levela, najmanji novi morate imati 4 za podizanje kredita, razlog toga je bio što smo stavili da svaki novi igrač dobije 3 level kod registracije, da se ne bi radio MF.

35)-Naravno kredit ne možete podignuti ukoliko nema te posao odnosno niste zaposleni, jer nečete imati prihoda za vračanje kredita.

36)-Popravljen bug sa bilbordima, bilbord je trazio 5 golda za postavljanje, kada postavite bilbord vama je se oduzimalo 1 gold.

37)-Da bi povečaserver uklonjen! napravili smo jedan novi sistem, to je Efekat Sudara. Ukoliko pri velikoj brzini udarite u neku zgradu, zid, ogradu ne bitno, vama če se na monitoru prikazat crveni bljesak, oduzet če vam HP i onda če vam se vrtit monitor kao da ste osamučeni.

38)-Popravljen Bug sa /posaogps, pošto su neki poslovi bili premješteni da druge lokacije nismo uspili prebacit /posaogps, sada je sve uredjeno i tačne pozicije.

39)-Posao pekar izmjenjen uz to je dobio novu lokaciju, od sad prvo utovarite peciva, pa poslije toga odvezete u pekare, firma ostaje na vlasniku koji je i sada, plata je malo povecana.

40)-Napravljen je i novi posao ZLATAR, njegov zadatak je da utovari zlato kod rudnika u LV, nakon toga vozi zlato u LS pa dostavlja po zlatarama, firma ide na aukciju , plata je 800-900-1000$.

41)-Još jedan novi sistem to je AFK zona. Afk zona je izmapano mjesto gdje igrač na ulazi plati 5000$ da mu se otvore vrata, kada otvori vrata ima 3 sekunde da udje u ZONU u toj zoni vas neče izbaci Anti Afk, respekti če vam se brojati opet i ako ste u afk zoni jer plačate ulaz u zonu.

42)-Dodali smo 2 nove frizure u salonu za šišanje, nadamo se da če vam se svidjeti frizure.

43)-Spawn je prebačen na aerodrom, da bi smo sklopili pošto na registraciji podešavate lika u avionu RP je da kad ste več izasli iz aviona da se stvorite ispred aerodroma.

44)-Izmenuti skinovi i rankovi u Ruskoj Mafiji.

45)-TakoÄ'er i u New Generation Racers izmjenjeni skinovi.
46)-Popravljen Bug sa Vozačem Broda, brod si mogao vozit i ako nisi bio zaposlen.
47)-Ubačen novi Login Screan, početni TextDraw na ulazu servera.
48)-Dodani 3D text labeli na mjestima gdje se uzima /duznost za poslove, organizacije, u zlatarama, bankama.
49)-U Lijevom čošku dodat real Datum, to če vam pomoči staff teamu i organizacijama kada slikaju evente i hapšenja tako da ne moraju da pišu datum.
50)-Novi posao Čistać Plaže, lokacija posla je na plaži(santa maria beach), sjedete u vozilo SADLER vozite po označenim mjestima, neče vas zamrznuti samo idete od Cp do Cp, poslije završene vožnje dobijete novac.Firma ide na aukciju.
51)-Ubacen Anti Bunny Hoping


IP:193.192.59.151:7779




Napomena:Update ce se proširivat tokom tjedna
Poslednja Izmena: Maj 17, 2013, 23:31:48 POSLE PODNE od [UG]Ara/AeroX
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996




Definitivno ce to biti RPG/DM server gde cu da se zajebavam a C.o.a za RP...

Citat: SpawneR. poslato Maj 15, 2013, 22:04:14 POSLE PODNE
Definitivno ce to biti RPG/DM server gde cu da se zajebavam a C.o.a za RP...

Možda nekad bude :D
Hvala ti :)
Naleti :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996

odlican update, za jedno 2 mjeseca izmjenite cijeli nl..

Sretno, ne vjerujem da cu doc, al docu drugi dan da vas podjestim, mozda i zaigram ako budem imo vremena
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: Crazyn3ss poslato Maj 15, 2013, 22:32:01 POSLE PODNE
odlican update, za jedno 2 mjeseca izmjenite cijeli nl..

Sretno, ne vjerujem da cu doc, al docu drugi dan da vas podjestim, mozda i zaigram ako budem imo vremena


Trudimo se da editujemo sto vise :)
Naleti kad mognes  :D
Poslednja Izmena: Maj 15, 2013, 22:33:20 POSLE PODNE od [UG]Ara/AeroX
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996





Sry za DP.(Nas 2 koristimo jedan acc  :( pa moramO DP jer imamo razlicita misljenja uvijek)

Opis je izašao pre vremena radi reklama UPDATE, to nije sve lista če biti update čim dodju novosti ;)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996


Citat: beli grom. poslato Maj 16, 2013, 11:34:17 PRE PODNE
Sretno aerox,cox ce doci u posjetu  :-*

Naleti :)
Ultra Gaming Community
http://www.ultra-samp.net
SAMP IP: 5.196.112.54:7777
TS3 IP: 46.105.157.52:9996