Samsung Galaxy S4 / iPhone 5

Započeo Markonו, Maj 13, 2013, 23:48:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja se zeznuo pa sam glasao za Iphone  ::)  :D  ,ali uzmi s4 dobar je.... Mozda ga i ja kupim

Po meni S4, ali ipak ti odluci :)

Village's Roleplay USKORO...

Village's Roleplay USKORO...

iPhone je veoma kvalitetan zato ima tako visoku cijenu te zbog iOS sistema, ali S4 je jeftiniji te po svim karakteristikama bolji gdje se posebno ističu CPU iPhone(1.2 GHz, 2 core) a ovaj 1.6 8 core te kamera 8-----13 megapiksela, S4 je 10 puta bolji

Djelimicno se slazem s' Spawnerom , ali ko kupuje telefon od 500eura , taj ima odjece koliko mu je dosta :)

Citat: Richie- poslato Maj 15, 2013, 20:47:16 POSLE PODNE
Djelimicno se slazem s' Spawnerom , ali ko kupuje telefon od 500eura , taj ima odjece koliko mu je dosta :)

Ne mora da znaci , vise mi ovo lici na dokazivanje nego na pitanje/pomoc...  >:(

Imao sam Galaxy S II i bio je dobar,ali vecina ljudi zna da je Ajfon,ajfon. Nema tu razmisljanja kupi ajfon jer je original a ovi iz samsunga samo kopiraju apple

Citat: SpawneR. poslato Maj 14, 2013, 18:41:56 POSLE PODNE
Kupi neki prost telefon a za ostale pare kupi nove patike,odecu,loptu za basket/fudbal istrci na teren i uzivaj. Takvi telefoni su cisto bacanje para...

Dobar ti je predlog al opet nije tvoje da se mesas u njegov zivot,mozda on ima sve to pa cak i previse i covjek ne zna sta ce sa parama

A mozda je ovo samo neko furanje po forumu kao sto vecina otvara teme za racunare a nikad ih ne kupe :D

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Maj 15, 2013, 21:07:42 POSLE PODNE
Kupi neki prost telefon a za ostale pare kupi nove patike,odecu,loptu za basket/fudbal istrci na teren i uzivaj. Takvi telefoni su cisto bacanje para...

Dobar ti je predlog al opet nije tvoje da se mesas u njegov zivot,mozda on ima sve to pa cak i previse i covjek ne zna sta ce sa parama

A mozda je ovo samo neko furanje po forumu kao sto vecina otvara teme za racunare a nikad ih ne kupe :D

Uvek ima mozda , mozda sam ja superman a mozda i spajdermen u slobodno vreme? Mi to nikad ne mozemo da znamo...

Citat: SpawneR. poslato Maj 15, 2013, 21:08:34 POSLE PODNE
Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Maj 15, 2013, 21:07:42 POSLE PODNE

Uvek ima mozda , mozda sam ja superman a mozda i spajdermen u slobodno vreme? Mi to nikad ne mozemo da znamo...

A mozda si ipak SpaMeR :D

btw. ja bi' uzeo s4 iz razloga jer je veći i po meni bolji :D

Ja nisam rekao da sam dobio na lotu, da se dokazujem, kao sto nisam ni otvrorio temu za raspravu koliko sta kosta, te kakvu cu si odjecu kupiti za zimu i ako se ne mogu odluciti da ne kupujemo, nego jasno "Ajfon ili Samsung?", zar ne ?

Nije da ja ne znam sta cu sa parama i sve imam, nego imam svoje razloge koje (naravno) ovde necu izjasnjavati, tako da ne radite offtopic jer je pitanje prostije da prostije biti ne moze!

Svaki offtopic ce biti prijavljen, isto tako objasnite zasto iphone; zasto samsung te neke njegove karakteristike, toliko.

ImaÅ¡ druže google i youtube koji zna bolje od nas sigurno,zaÅ¡to jednostavno ne pokuÅ¡aÅ¡  :'(

EDIT: I stvarno ne znam svrhu ovakvih pitanja na ovom forumu kad kao što sam rekao sve možete naći na googlu i youtubu,ne kažem samo za ovu temu već i za ostale što se tiče računara i ostalih gluposti
Poslednja Izmena: Maj 15, 2013, 21:41:41 POSLE PODNE od нυDιgα™ aka Gigo

Najkraci klip traje 20 minuta sto nemam zivaca da gledam i na kraju nista, sagledao sam dva po 20 te 32 minute i nigdje veze.

Citat: Markonו poslato Maj 15, 2013, 21:35:09 POSLE PODNE
Nije da ja ne znam sta cu sa parama i sve imam, nego imam svoje razloge koje (naravno) ovde necu izjasnjavati, tako da ne radite offtopic jer je pitanje prostije da prostije biti ne moze!

Svaki offtopic ce biti prijavljen, isto tako objasnite zasto iphone; zasto samsung te neke njegove karakteristike, toliko.

Hahahaha kako si ti glup pa ovo i jeste podforum Offtopic koliko vidim
Ex: Vito_Black | Fearless | CaptainSparklez | PA3FIX | Ujo_Vito | viTo | Lithium | Clyde Black | Lennart Wixxer...