[anketa]Dm ili freeroam?

Započeo N1XTON, Maj 04, 2013, 21:35:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo odlucio sam nakon dugo dugo ne skriptanja i neigranja sampa otvoriti DM ili Freeroam srv, glasajte u anketi i dajite primjere sta bi trebali biti na tom modu u komentar (za koji ste glasali u anketi)
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Nece ti to uspijeti na Balkanu..jedino da napravis dvojezicnu skriptu..mi Balkanci smo nauceni na RP,makar pola tih igraca koji igraju na RP serverima ne znaju RP pravila

dvojezicna skripta ce biti najvjerovatnije samo da skontam kako da uradim to :D
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: Siljoâ,,¢ poslato Maj 04, 2013, 21:37:41 POSLE PODNE
Nece ti to uspijeti na Balkanu..jedino da napravis dvojezicnu skriptu..mi Balkanci smo nauceni na RP,makar pola tih igraca koji igraju na RP serverima ne znaju RP pravila

Istina  ;)

Ako bi otvorio server stavi Freeroam bolje je  8)

Ma sto mora da je MOD na Srpsko/Hrvatsko/Bosanskom? Napravi brate Mod na Engleskom i rekalmiraj Englezi igraju ;) Ja sam igrao na jednom Dm SERVERU i ima oko 50 Balkanaca i 30-40 Engleza

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

bit ce dvojezicna skripta :D

Citat: N1XTON poslato Maj 04, 2013, 21:39:13 POSLE PODNE
dvojezicna skripta ce biti najvjerovatnije samo da skontam kako da uradim to :D

Bar je to lako ... koristis IF statment i dvi varijable ... ija kontam radit DM ..

ado97

Bolje ti je Freeroam bar po meni , ali moraš napravit mod do jaja ako hoćeš uspjeh ;)

ppoceo sam praviti uradio sam register i login i uradio sam da bude dvojezicna cekam do veceras  u 23 da vidim ocul DM ili Freeroam
Poslednja Izmena: Maj 04, 2013, 22:17:46 POSLE PODNE od N1XTON

Citat: N1XTON poslato Maj 04, 2013, 22:17:12 POSLE PODNE
ppoceo sam praviti uradio sam register i login i uradio sam da bude dvojezicna cekam do veceras  u 23 da vidim ocul DM ili Freeroam

Ako nemas volje mappat nemoj freeroam radit ... trebas imat brate bar 50-60 svojih extra mapa

Po meni je bolje radit DM server :D
Freeroam mi nekako nisu bbas nest...msm nevolim ih :D
Ako se vec nemozes odlucit napravi oboje u jednom GM.u :D

Po meni freeroam je nes bolje od DM-a,, :P
[Spamer na dužnosti! Ne ometaj!]