Kud idete na more?

Započeo Correlli, Jun 30, 2009, 16:56:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

nodY

JA na Peljesac :P Iso prije na Makarsku Rivijeru a sad na peljesac imam vikendicu dole :P

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

13.07 idem u Brodaricu, Å ibenik na tjedan dana. Preko udruge branitelja u kojoj mi je stari... Ovo ce mi biti treca godina da idem tamo. =)

Turker ak ides na u Basku na Krku mog starog vjerovatno znas, a mozda i mene, ili jahtu Angelina??

Opa ,daj slike od jahte :)  :P
*****BALCAN-STORIES U SRCU , A IGRA SE NEW GENERATION*****

Citat: Don Correlli poslato Jun 30, 2009, 16:56:43 POSLE PODNE
Evo otvorijo sam ovaj topic da malo vidim kuda idu drugi na more.
Ja idem u Novigrad (blizu Umaga) u Istri sa prijateljima i prijateljicama, imam kuču tu dole, idem dole več 11, 12 godina i baÅ¡ mi se sviÄ'a uvijek kad odem dole. :)
A poslije idem još sa roditeljima u Rijeku malo kod rodbine.

Evo malo recite gdje vi idete, ako ide tko isto u Novigrad ili Umag neka javi, možemo se upoznat. ;)

kada si u rijeci ? ?

Correlli

bog vas hebo jeste vi bogati ja nemam da kod nonota idem xD a kamo li egipat ma ni u sibenik xD
Smiri malo taj jezik!!!

NEMOJ BOGA OTPAST CE TI NOGA !!!
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2009, 10:07:23 PRE PODNE od [CH]matejdz

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Evo bio sa roditeljima u Makarskoj :) Inace je taj grad raj za muske oci  :D Zenskih koliko zelis :)
Pa sam malo posle bio na otoku Prvic kod Sibenika tamo sam bio sa drustvom i extra nam je bilo :) Mirno malo mesto taman za odmaranje ;)
*****BALCAN-STORIES U SRCU , A IGRA SE NEW GENERATION*****