[Pomoc]JunkBuster Problem

Započeo Schwarz, April 08, 2013, 22:49:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Koristim JunkBuster 11 i sad sam ubacio za AdminBroadcast ali daje mi neke erore, evo kako sam radio Broadcast
forward ABroadCast(color,const string[]);
public ABroadCast(color,const string[])
{
for(new i = 0; i < MAX_PLAYERS; i++)
{
if(IsPlayerConnected(i))
{
            if(PlayerInfo[i][pAdmin] >= 1 || PlayerInfo[i][pTester] >= 1)
{
SendClientMessage(i, color, string);
}
}
}
return 1;
}

Ubacio sam pAdmin i pTester u ovaj enum:enum JB::pInfo  i isto tako dodao sam ovaj new: new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo];
I sad daje mi erore na liniju sa new ovo su erore:
D:\Documents and Settings\Miki\Desktop\JunkBuster11\filterscripts\JunkBuster.pwn(296) : error 017: undefined symbol "pInfo"
D:\Documents and Settings\Miki\Desktop\JunkBuster11\filterscripts\JunkBuster.pwn(296) : error 009: invalid array size (negative, zero or out of bounds)

Detaljan opis problema:
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: April 08, 2013, 22:52:07 POSLE PODNE od |LG|Hawk

zbog cega si junkbuster ubacivao u skriptu uopsteno ?

Pa ovako zelim da napraivim AdminBroadcast da ispisuje adminima kad neko koristi cit

pa to ti i ne treba, on sam detektuje i banuje, tebe to ne obavestava, a i ne treba xd

Ali ja onako zelim da si uradim to jer mi je kev pa ako mi mozes pomoci da resim te erore ?

pa pazi, moras izmeniti imena varijabli, zato sto imas i ovamo pInfo, i u modu pInfo, samo izmenjaj varijable i to je to

Ti zelis da kada neko koristi HP hack npr i sada adminima da ispise taj i taj koristi hp hack ,njegova ip adresa,id i to,a da ga ne banuje nego da samo ispise ?