[GameMod]Edit od Vargas RolePlay (VIVA GAMING)

Započeo Kunnaâ„¢, April 02, 2013, 18:53:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=[OG:RP]Santos_Colinson link=topic=71063.msg502803#msg502803 date=1366117817]
KUNNA aj brisi ovaj mod, ja sam ga radio tako da nemas nikakvi prava na njega...
[/quote]

Izvini molim te samo si ime promjenio nema veze stavi cu orginal vargas :D

Ma brate nezna ni on sta vise prica bgm reko je da objavim ovaj mod tacnije dao sam mu pw on je objavio ... nije problem imam ja ovaj isti mod samo drugo ime xD i onako je on samo ime promjenio

Uskoro novi dl link
Poslednja Izmena: April 16, 2013, 15:41:21 POSLE PODNE od |EG|KuNNa

[quote author=[OG:RP]Santos_Colinson link=topic=71063.msg502906#msg502906 date=1366124291]
pa bolan kuna sta prias [cenzura]osti kad sam ja koristio tvoj acc i objavio mod preko njega, i sad pricas da si ga ti radio sta seres covjece, pa majke mi oces da te ganjam po skoli ? Ako oces nije problem, budi iskren nekad
[/quote]

nepricaj gluposti citaj malao i nespamaj vise !

Nemojte se svadjati xD nego Pomazite :D Kako da stavim na svaki 1 sat da se daju 2 respekta?De se to nalazi :D
BIG RESPEKT ZA KUNNA!!!!

Pogledaj dali ima pod  OnPlayerConnect

PlayerInfo[playerid][pExp] = 0; ili ako nema pogledaj kako ti je na vrhu skripte pod enum pinfo

Ima ih takva 3 koji je :D xD
BIG RESPEKT ZA KUNNA!!!!

On je najbolji mod :D Do sada koji sam video :D
BIG RESPEKT ZA KUNNA!!!!

Predobar je nemam resi :D Nego me sad zeza to sa mesanje ID vozila i sad kako da stavim respekte da daje na svaki payday jer nedaje nista
BIG RESPEKT ZA KUNNA!!!!

nadji ovo
PlayerInfo[playerid][pExp] = 0; i samo umjesto ove nule stavi koliko hoces tacnije vako
PlayerInfo[playerid][pExp] = 2; evo primjer

Oke sad cu videti za 8min dali radi :D
BIG RESPEKT ZA KUNNA!!!!

Vidi pa javi i ako ti treba pomoc imas pdf za to jer ovdje pravimo veliki spam mogu nas kazniti