[POMOC]Errors

Započeo xyzcod2, Mart 29, 2013, 13:22:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pozdrav ljudi,eto danas sam stavio ovu novi verziju stremera(2.6.1) i sada kada idem compile svoj mod ispise mi sljedece errore i warninge:

C:\Program Files\Rockstar Games\pawno\include\streamer.inc(155) : error 017: undefined symbol "OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128"
C:\Program Files\Rockstar Games\pawno\include\streamer.inc(313) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditObject")
C:\Program Files\Rockstar Games\pawno\include\streamer.inc(336) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerSelectObject")
C:\Program Files\Rockstar Games\pawno\include\streamer.inc(338) : error 017: undefined symbol "SELECT_OBJECT_PLAYER_OBJECT"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

Molio bih help u cim kracem roku posto nemogu nastavit skriptat dok imam te errore i warninge,hvala unaprijed

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditObject")
warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerSelectObject")

Nemaš forward OnPlayerEditObject i OnPlayerSelectObject.
Nisi dobro nešto update kada ti baca error.
- Streameri

http://www.sendspace.com/file/cfzp5s

- Include 0.3x i streamer.inc
http://www.sendspace.com/file/em17f4
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

hvala flash,radi,moze LOCK
Poslednja Izmena: Mart 29, 2013, 13:29:18 POSLE PODNE od [BS:RP]xyzcod2

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Idući put otvori temu po pravilima. Lock.

Last nick: Paradox