[MAP]Alcatraz

Započeo THE AR[CH]ITECTâ„¢, Mart 19, 2013, 14:19:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv rada: Taxi baza

Vrijeme rada: Upitno :D

Kod(objekti): Pastebin link

Link:  http://pastebin.com/a0suqcNQ  Alcatraz

Video:  http://www.youtube.com/watch?v=L4rJkYSn7Mw

Slike: Nema ima video :D

Komentar: ExpertsAssociated su ujedinjeni radovi od Maria Moody i od mene Vekia Radler. Ovdje imate priliku preuzeti zatvor u SF pod imenom Alcatraz. Mapa je jako velika te uključuje puno zanimljivih stvari koje su spremne za nadogradnju; ponajprije interijeri kojih još nema tako da tko želi nek se baci na posao. Pokušao sam i dio mape pod morem napraviti što točnije no male greške su naravno moguće jer je teško raditi pod morem:D.

ado97

Pogledao sam video i jako mi se svidja.
9.5/10

Lijepo ovo izgleda i dobro je uraÄ'eno. Samo mislim da nijedna država nije i ne bi uložila ovoliko u zatvor. Ipak su kriminalci u pitanju. I nekako se po meni zatvor viÅ¡e uklapa u neki kamenjar, ili pustinju gdje bi se patili, jer ne zaslužuju niÅ¡ta bolje. A ovdje kod tebe ovi tereni bolje ureÄ'eni nego u mojoj Å¡koli..

9/10 Lepa i velika mapa :) Pohvala za trud  :)
[/center]

9/10 dobra mapa
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Svaka cast momak dobar si maper sam ovako nastavi
Stranka te prati !! :P

Veliki REP++++++ za ove momke:
[BC:RP] Mr.Gagi
Blaeks
ɴᴇʟʟʏâ,,¢

Citat: Ferroviere poslato Mart 20, 2013, 01:34:28 PRE PODNE
Lijepo ovo izgleda i dobro je uraÄ'eno. Samo mislim da nijedna država nije i ne bi uložila ovoliko u zatvor. Ipak su kriminalci u pitanju. I nekako se po meni zatvor viÅ¡e uklapa u neki kamenjar, ili pustinju gdje bi se patili, jer ne zaslužuju niÅ¡ta bolje. A ovdje kod tebe ovi tereni bolje ureÄ'eni nego u mojoj Å¡koli..

Haha legendaran komentar:D.....ma istina nema Å¡to ali eto kod nas u Hrvatskoj napravili neki zatvor gledao bolji od hotela:D...nema ljudska glupost granica....
A ovo je raÄ'eno kao RL Alcatraz tako da je zato na to lokaciji u San Fierru tj. San Franciscu

Hvala ostalima na ocjenama ova mapa je zahtjevala puno truda i vremena ima puno objekata ali mislim da je na kraju ok ispala....