Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Nema nigde razmaka u tome je problem, i tacan je IP samo ne znam zasto nece da mi prikaze server

Kucao sam ga 162 puta i nista, i dalje mi pise da ne radi.

Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato Jun 15, 2013, 10:26:04 PRE PODNE
Citat: Wiggani poslato Jun 15, 2013, 10:24:07 PRE PODNE
Kucao sam ga 162 puta i nista, i dalje mi pise da ne radi.

epa nzm onda do cega je, ja sam ga iskucao i odma mi radi
poslacu ti na pm koji sam ja ip kucao i probaj ga
Ne radi i dalje, kucao sam ja dobar ip svo vreme, ali neki kurac je do sampa jebenog.
ne igram samp skoro godinu dana i pre neki dan da udjem ono pocne nesto da sere.

...Neno...

Citat: ...Neno... poslato Jun 15, 2013, 10:33:54 PRE PODNE
pa reinstall samp
Jesam i to vise puta i cak skinuo i drugi samp 0.3x
I ceo GTA sam reinstalirao i dalje isti problem

...Neno...

e jbg onda nzm,i meni je tako bilo,restartuj onda komp par puta ako nisi,pa probaj

Citat: ...Neno... poslato Jun 15, 2013, 10:57:02 PRE PODNE
e jbg onda nzm,i meni je tako bilo,restartuj onda komp par puta ako nisi,pa probaj
Probao sam i to, i ne vredi.
Ako ovde niko ne zna resenje za ovaj problem zasto onda postoji ovaj forum?
Znam da ima ovakav forum na internetu ali sve na engleskom, valjda bi ovo trebala biti samo balkanska verzija na bivsim jugoslovenskim jezicima.
Aj ako vam nije tesko raspitajte se za problem.

Citat: Wiggani poslato Jun 15, 2013, 10:59:58 PRE PODNE
Kako bi mi mogli znati sta je problem sa tvojim kompom?Prije svega bezobrazan si i ne treba ti pomoci kad si takav.Ovaj forum ne postoji samo da bi tebi resavali probleme,cak sta vise pogresio si onda podforum.

Citat: [VR]Streetboy poslato Jun 15, 2013, 11:05:29 PRE PODNE
Citat: Wiggani poslato Jun 15, 2013, 10:59:58 PRE PODNE
Kako bi mi mogli znati sta je problem sa tvojim kompom?Prije svega bezobrazan si i ne treba ti pomoci kad si takav.Ovaj forum ne postoji samo da bi tebi resavali probleme,cak sta vise pogresio si onda podforum.
Ja nikog nisam molio da mi pomogne, samo sam postavio a pomoce onaj ko zeli.
Nisam ja nigde rekao da forum postoji da bi se samo resavali problemi.
Rekao sam jos u prvom postu vezano za ovaj problem da  se izvinjavam ako sam pogresio.
Nisam ja rekao da vi sigurno znate sta je problem, a da necete da kazete.
To si upravo ti tako mislio, nego sam okacio ovde jer znam da ima ljudi koji imaju vise iskustva sa sampom pa su se mozda suocili sa ovakvim problemom.
I da, ti si ta bezobrazna osoba.

Wiggani, dečko opusti se, ja znam rješenje ali ti neću pomoći dok ne postaviš temu u moj pdf(Pomoc u vezi SAMP klijenta), GL ne služi za to

...Neno...

Ok smirite se.
Neznam u cemu je problem,znam da je kod mene bilo tako,i samo sam restartovao komp i opet normalno,obrati se ovdje za pomoc : http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=5.0
ali prvo procitaj pravila ako nisi

edit:e jbmte artie xD
Poslednja Izmena: Jun 15, 2013, 11:12:55 PRE PODNE od ...Neno...

Ok, hvala.
Sad cu videti da otvorim temu.
Zahvaljujem se jer ste lepo dali odgovor, ne kao vecina bahatih korisnika.
I da artie opusten sam ja, ne opterecujem se mnogo sa samp problemima, samo sto me nekad malo iznerviraju neke osobe.
Poslednja Izmena: Jun 15, 2013, 11:33:01 PRE PODNE od Wiggani

Slobodno reci da sam ja ta bahata osoba tj korisnik,nema problema.Prije svega ti ne znas sta pises a onda sve ostalo.
I da si imalo pametan zakljucio bi da je ovo :
CitatAko ovde niko ne zna resenje za ovaj problem zasto onda postoji ovaj forum?
ustvari bezobrazluk,tj omalovazavas zajednicu koja je i zasluzna za danasnje obrazovanje skriptera i razvijanje zajednica.

I ne vidim zasto sam ja bezobrazan ako ti vrijedjas zajednicu a ja je branim  ::)

Citat: [VR]Streetboy poslato Jun 15, 2013, 11:51:58 PRE PODNE
Slobodno reci da sam ja ta bahata osoba tj korisnik,nema problema.Prije svega ti ne znas sta pises a onda sve ostalo.
I da si imalo pametan zakljucio bi da je ovo :
CitatAko ovde niko ne zna resenje za ovaj problem zasto onda postoji ovaj forum?
ustvari bezobrazluk,tj omalovazavas zajednicu koja je i zasluzna za danasnje obrazovanje skriptera i razvijanje zajednica.

I ne vidim zasto sam ja bezobrazan ako ti vrijedjas zajednicu a ja je branim  ::)
Ja nigde nisam rekao da nisam bezobrazan.
Nisi ti bahata, daleko od toga na bahate osobe mislim one koje odma pocnu da psuju i da jebu sve zivo.
Ne bih da pravim problem pa tako da cu samo ostaviti ovo iza sebe.
I zelim se ispricati za moje greske i kraj price, mislim da stvarno nema potrebe da se raspravljamo mnogo oko ovoga.
Poslednja Izmena: Jun 15, 2013, 11:57:40 PRE PODNE od Wiggani