Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [NL]Xavi Vlasnik poslato Jun 11, 2013, 15:13:01 POSLE PODNE
Trebam pomoc admina, Global Moderatora.
Ova tema Å¡to prodaje  Night Life RolePlay Server nije vlasnik, ne znam kako nam je uzao skriptu, ja sam jedan od vlasnika koji vodi forum NL servera, Carl Johnson nam je obriso citav forum i uzo skriptu, molio bi da se obriÅ¡e, jer nema ta parava da stavlja naÅ¡u skriptu.

Daj ti meni dokaze da si ti vlasnik te scripte,a ne on.

Reuf_Breston

Citat: caupton'S poslato Jun 11, 2013, 15:31:13 POSLE PODNE
Citat: [NL]Xavi Vlasnik poslato Jun 11, 2013, 15:13:01 POSLE PODNE
Trebam pomoc admina, Global Moderatora.
Ova tema Å¡to prodaje  Night Life RolePlay Server nije vlasnik, ne znam kako nam je uzao skriptu, ja sam jedan od vlasnika koji vodi forum NL servera, Carl Johnson nam je obriso citav forum i uzo skriptu, molio bi da se obriÅ¡e, jer nema ta parava da stavlja naÅ¡u skriptu.

Daj ti meni dokaze da si ti vlasnik te scripte,a ne on.

Å to bi lago? Imam admin lvl 1337 jer su mi skinuli 1338, vodim im forum i tako dalje.
Pravi vlasnici Facebook profil da provjerite: Ramiz Polic Seldin Puce i Zoran Brtan

Slike sa sampa : 

Zaboli nas ku.rac za tvoj mod i ko ti ga je ukrao ahahah, daj mi adresu saću ja na vrata tom liku Å¡to ti je ukrao sa palicom  :D

Reuf_Breston

Citat: Artieâ,,¢ poslato Jun 11, 2013, 17:38:44 POSLE PODNE
Zaboli nas ku.rac za tvoj mod i ko ti ga je ukrao ahahah, daj mi adresu saću ja na vrata tom liku Å¡to ti je ukrao sa palicom  :D

Ma to je žalosno kad nekog ozbacite iz Staff Teama jer radi sranja po serveru, i onda ovako nešto napravi, samo ne znam kako je uspio doci do skripte kada je panel passwor odma bio mjenjan kad smo njemu skinuli admina, a mogo sam i mislit da ce ovako završit, sva sreca da su administratori/Moderatori ovdje dobri i da su makeli.

Citat: [NL]Xavi Vlasnik poslato Jun 11, 2013, 18:02:52 POSLE PODNE
Citat: Artieâ,,¢ poslato Jun 11, 2013, 17:38:44 POSLE PODNE

Ma to je žalosno kad nekog ozbacite iz Staff Teama jer radi sranja po serveru, i onda ovako nešto napravi, samo ne znam kako je uspio doci do skripte kada je panel passwor odma bio mjenjan kad smo njemu skinuli admina, a mogo sam i mislit da ce ovako završit, sva sreca da su administratori/Moderatori ovdje dobri i da su makeli.

zasto dajte svima password od panela, najbolje da vas dvojica znate a ne svi.. tj. jos bi njabolje bilo da zna samo skripter, jer on jedini i mora ulazit u panel ostali ne trebaju
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Hakovali ti sigurno nisu,ko da gledam djeca od 12-13 godina :P, nekako je procurio password, zato nikome ne treba davati nikakve passworde ni od čega ukoliko mu baÅ¡ ne vjerujeÅ¡, tako mene nikad niko ni zajebo za pw  :D, ma ne brini se jebo SAMP, ima dr. stvari u životu

Reuf_Breston

U tome jest bio problem, bio je naÅ¡ skripter popravio nam je jedan bug malo veći, i onda poceo sranja pravit, te smo ga se uklonili al bio je vjerovatno u panelu dok se password mjenjao, dobro je pa nije i ostale podatke promjenio od panela, sve u svemu dobro je zavrÅ¡ilo.  8)

Evo ovo mi je poslo Luka Sember pa da podijelim sa vama,ZNAÄŒI OPLAKAH CIO DANNN HAHAHAHAHHHAHAH :D
http://www.youtube.com/watch?v=EVfGZImxJFk&feature=share

Moze mi neko pomoci i reci sta treba da kucam u ovom polju kad hocu poslat PM ?

Za koju modifikaciju je ovaj forum? (4 slova, napišite zajedno, malim slovima): ??? ŠTA TREBA OVDE ? ??
Tražim dobrog skriptera da je iz BiH ! Za nagradu ćemo se dogovoriti lako ..

Citat: HaaRy poslato Jun 11, 2013, 19:05:09 POSLE PODNE

Za koju modifikaciju je ovaj forum? (4 slova, napišite zajedno, malim slovima): ??? ŠTA TREBA OVDE ? ??
HAHAHHAHAHAHA pa SAMP  :'(
Poslednja Izmena: Jun 11, 2013, 19:08:06 POSLE PODNE od [T:RP]FluXâ„¢

Jel si ti onaj poznat Skripter? :-[ :-[

Citat: |OY:RP|PeMPaCâ,,¢ poslato Jun 11, 2013, 19:08:31 POSLE PODNE

Zavisi k'o pita ..

Citat: HaaRy poslato Jun 11, 2013, 19:10:06 POSLE PODNE
Citat: |OY:RP|PeMPaCâ,,¢ poslato Jun 11, 2013, 19:08:31 POSLE PODNE

Zavisi k'o pita ..
Pa ako jesi,najbolje da se ubijeÅ¡  :P
Poslednja Izmena: Jun 11, 2013, 19:12:03 POSLE PODNE od [T:RP]FluXâ„¢

Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato Jun 11, 2013, 19:11:22 POSLE PODNE

jel nas zezas ti?
za koju igricu skriptas/mapas???

Pa jbg kucao sam 1000 puta care moj Samp, pa SAMP .. ali tek sam sad vidio da mora malim jbg -_-

Citat: HaaRy poslato Jun 11, 2013, 19:14:57 POSLE PODNE
Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato Jun 11, 2013, 19:11:22 POSLE PODNE

jel nas zezas ti?
za koju igricu skriptas/mapas???

Pa jbg kucao sam 1000 puta care moj Samp, pa SAMP .. ali tek sam sad vidio da mora malim jbg -_-
a jbg,treba znati citat!

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!