Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

I ja sam 34lvl u Doti 2 pa se ne hvalim :D

Å ta'Å¡ sad xD :P

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Maj 03, 2013, 11:47:06 PRE PODNE
I ja sam 34lvl u Doti 2 pa se ne hvalim :D

Å ta'Å¡ sad xD :P

[/quote

slomicu te ko sibicu

Ne znas ni citat staviti,sram te bilo

ccc :D

Po meni dota 2 je 0 naspram lol-a :D A i sad u lolu svake druge nedelje novi championi,updateovi itd

Meni je frend iz razreda Diamond ... rank u LOLu ...

Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Maj 03, 2013, 14:50:35 POSLE PODNE
Po meni dota 2 je 0 naspram lol-a :D A i sad u lolu svake druge nedelje novi championi,updateovi itd

Kako kome,meni je LoL sranje,a i u Doti 2 je svaki petak neki update..dodavanje novih heroja,itema itd.. :D

Boris Spice

de nek se neko prijavi za natjecanje u skriptanju da stexi moze izvuc parove -.-

Citat: Boris Spiceâ,,¢ poslato Maj 03, 2013, 20:15:22 POSLE PODNE
de nek se neko prijavi za natjecanje u skriptanju da stexi moze izvuc parove -.-

Ja bi se prijavio al nemam pojma skriptat :PP

ado97

Jel ima neki PS-er koji je dobre volje da mi nešto odradi u PS-u ?
Jednostavno je ..

Citat: Boris Spiceâ,,¢ poslato Maj 03, 2013, 20:15:22 POSLE PODNE
nek priceka 2 tjedna, ja cu se prijavit, gotova mi skola pa cu imat vise vremena
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Maj 03, 2013, 19:45:43 POSLE PODNE
Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Maj 03, 2013, 14:50:35 POSLE PODNE

Kako kome,meni je LoL [cenzura],a i u Doti 2 je svaki petak neki update..dodavanje novih heroja,itema itd.. :D
Ma ne znas ti sta valja xD

Pa fala bogu da vam dota ne valja jer je teža za igranje a ono lol i mutac može igrat...

Imam jedno pitanje,

ovako, poceo sam opet da skriptam ;D i sad, imam jednu ideju, da napravim neki mod, znaci ima kola, i sada, ima neka brda, i ostale gluposti, zamke itd. i sada, da ima jedan pravugaonik, na kome ti istice vreme, i sada, ako ti vreme istekne, a nisi stigao do CP-a, killuje te server, i gubis recimo 5k, a ako stignes do CP-a na vreme, dobijas neke bonuse, i ides u dalji krug, i sve tako, ne znam kako bi to izgledalo, al mislim da je sranje haha xD
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Cimbur poslato Maj 04, 2013, 10:09:05 PRE PODNE
Imam jedno pitanje,

ovako, poceo sam opet da skriptam ;D i sad, imam jednu ideju, da napravim neki mod, znaci ima kola, i sada, ima neka brda, i ostale [cenzura]osti, zamke itd. i sada, da ima jedan pravugaonik, na kome ti istice vreme, i sada, ako ti vreme istekne, a nisi stigao do CP-a, killuje te server, i gubis recimo 5k, a ako stignes do CP-a na vreme, dobijas neke bonuse, i ides u dalji krug, i sve tako, ne znam kako bi to izgledalo, al mislim da je [cenzura] haha xD

bilo bi zanimljivo u pocetku, ali poslje stalno da trcis za cpom, bi vjerovatno vecini dosadilo.. iako dobro je vidit i nesto novo
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Sto mislite, s CH 4 modom, oce li croherza naglo pasti ili porasti?
Nesto ce morati sigurno nece ostati na istome mjestu. Jer moguce da ce ih vecina zalit zbog potrosenih 2000 sati, a mozda ce privuci vise igraca, nego tih sto ce mozda otici.