Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato Maj 01, 2013, 13:27:32 POSLE PODNE
oce neko da igra bilijar na miniclip samnom?

Bolje igrati Sa-mp, biljar se igra u krajnje dosadnim situacijama :D
CroHerze RP Mapping Team - FR Mapping Voditelj - FR Admin

Izadji napolje ?
I piso ti svoje misljenje ili ne, spamas mnogo :D

@DinoSaur, nov si pa bi te zaolio da procitas pravila, takvi komentari su zabranjeni.

Maki jel se to meni cini ili si ti stvarno pustio muda  ???  :D :D

...Neno...

Nigdje neidete ? 1. maj je decki.  :D

1. Maj = Najveće sr*nje!
Poslednja Izmena: Maj 01, 2013, 14:45:56 POSLE PODNE od [EG]Fa®kiaS™

...Neno...

Mene izradili za 1. Maj..Dogovorili se fino da citav razred ide,i na kraju svi odustali -.-''

Tako da sad okrećem piliće sa svojima :)

Ma kakav prvi maj nema se para za to :D
a bas mi se islo negde :D

@street, nisam bre, samo sam dosta aktivan pa primetim sve gluposti pa opominjem, jos sam zadnjih dana nadrkan pa uzivaju ovi sto krse pravila, lade se po vrucini, juce jedan dobio 365 dana hladjenje zbog kradje i objavljivanja nekog moda :P

[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg509453#msg509453 date=1367419826]
@street, nisam bre, samo sam dosta aktivan pa primetim sve [cenzura]osti pa opominjem, jos sam zadnjih dana nadrkan pa uzivaju ovi sto krse pravila, lade se po vrucini, juce jedan dobio 365 dana hladjenje zbog kradje i objavljivanja nekog moda :P
[/quote]
Ahahahha znaci mole se da podjes :D Idi Maki setaj negde jbt :D

Ma mnogo vrucina bre, 31 stepen, a osecam se ko da je 41, bogami lakse mi je bilo i na 41 pre koju god :D :-[

msm da cu umreti  :P
Poslednja Izmena: Maj 01, 2013, 17:41:04 POSLE PODNE od [BR]Maki187

[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg509467#msg509467 date=1367422551]
Ma mnogo vrucina bre, 31 stepen, a osecam se ko da je 41, bogami lakse mi je bilo i na 41 pre koju god :D :-[

msm da cu umreti  :P
[/quote]
i ja isto :D

Citat: ...Neno... poslato April 30, 2013, 23:10:16 POSLE PODNE
uh kakva utakmica,jebote

Napeto je bilo :D

Nadam se da ce dns bit jos bolja :D

Da vas pitam al ono iskreno da odgovorite , ko bi igrao na DM serveru? Ima kuce , banka samo jos mape i evente neke da uradim. I ja igram RP ali sve vise dobijam prijave zbog DM-a a nemam gde da utrosim zelju za DM-om :) Ono znaci tu bi se ceo alkan okupljao i zajebancija samo :P

Citat: SpawneR. poslato Maj 01, 2013, 20:20:51 POSLE PODNE
Da vas pitam al ono iskreno da odgovorite , ko bi igrao na DM serveru? Ima kuce , banka samo jos mape i evente neke da uradim. I ja igram RP ali sve vise dobijam prijave zbog DM-a a nemam gde da utrosim zelju za DM-om :) Ono znaci tu bi se ceo alkan okupljao i zajebancija samo :P

Ma meni je jedno vrijeme bio dosado RP.. I reko odoh malo na DM i bilo mi cak i zabavnije :D