Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Puno ? Pa mozda 50 bi bilo dovoljno :P

Citat: [SX] TiXoR_ poslato April 29, 2013, 11:32:35 PRE PODNE
Citat: SpawneR. poslato April 29, 2013, 10:59:58 PRE PODNE
Citat: [SX] TiXoR_ poslato April 25, 2013, 12:33:30 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato April 23, 2013, 20:55:23 POSLE PODNE
http://www.youtube.com/watch?v=Ckw5PpEB_EU

Daju mi zabane , banove a opet NE MOZE MI NIKO NISTA! , slusajte pesmicu razvalila je <3 Inace sta radite ovako u slobodno vreme sem dosadjivanje na ovom usranom forumu koji vrvi od mita i korupcije? Organizujte neki strajk ja cu da pomognem <3
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Zajebani smo nema sta? :) Eto 7 dana bio pod banom sada cu jos 7  :D

nisan zna da si toliko retardiran..
http://www.youtube.com/watch?v=2Eb1zanaVRg

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: ...Neno... poslato April 29, 2013, 11:13:11 PRE PODNE
Znatel' ko ce biti novi smod ?
Hvala svima ljudi na ukazanoj sansi necu vas izneveriti :D

Kakvo lozenje ja sve sredio sa gottijem i nenom,sine moj  kad sam ja igrao sampa ti si u pesak pisao :)

Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato April 29, 2013, 15:41:41 POSLE PODNE
neko je morao da napravi sve te animacije, mora da moze nekako, video sam jedan klip u kome igraju Gangnam Style, ta animacija nema napravljena, neko je morao da napravi, samo kako?

De covece ne lupetaj ako nesto ne znas.
Ta aniamcija Gangman Style se downloaduje kao mod za GTA SA i neam veze sa sampom, niti je durgi igraci mogu videti. Animacij uza samp direktno ne mzoes da napravis.

Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato April 29, 2013, 15:55:53 POSLE PODNE
[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg508519#msg508519 date=1367243612]
Citat: Milosh_Shomy ãƒ,, poslato April 29, 2013, 15:41:41 POSLE PODNE
neko je morao da napravi sve te animacije, mora da moze nekako, video sam jedan klip u kome igraju Gangnam Style, ta animacija nema napravljena, neko je morao da napravi, samo kako?

De covece ne lupetaj ako nesto ne znas.
Ta aniamcija Gangman Style se downloaduje kao mod za GTA SA i neam veze sa sampom, niti je durgi igraci mogu videti. Animacij uza samp direktno ne mzoes da napravis.

to znam da nemogu da vide, nego me interesuje kako se pravi, ocu za mene da napravim
a imam i jos jedno pitanje, npr ja imam parkour mod, samo ga ja vidim na samp, e sad ima ga i zika, isti mod, jel moze on da vidi mene kad skacem i to ili ne?
[/quote]

Samo ako se Zikina mama zove Jasna.. Ako se ne zove tako ne moze da te vidi..

[quote author=[Bя]Loza216 link=topic=70035.msg508564#msg508564 date=1367248313]
Gledajte ovo:

[/quote]

I? Sada si faca ako osramotis decka? Ako je decku bitno da pobedi iako je to generalno nebuloza zasto mu ne bi pomogo , zasto ne bi dokazao da si covek?

Pa on je svoju mapu jos bio objavio neki su ga kritizirali i on je to popravio i sad jos moli za glas :S
Po meni je to ne posteno :D

Hteo da pobedi ili ne ako vec nekog moli za glas nek zamoli nekog koga zna.

ja kad sam se takmicio napisao sam ljudima da galsaju za boljeg.
Dok nisam postao smod znao sam za mnoge koje varaju, ali se nisam interesovao, sad moram jbg duznost :D

...Neno...

vid ovog makia,posto problematican od kad je smod,poceo se kurcit nesto opasno  :D :D

Citat: ...Neno... poslato April 29, 2013, 21:35:51 POSLE PODNE
vid ovog makia,posto problematican od kad je smod,poceo se kurcit nesto opasno  :D :D

Ma bio je jos dobar dok nije bano nekog :P

Ja sam dobro dete i ne zelim ban :)
Poslednja Izmena: April 29, 2013, 21:56:46 POSLE PODNE od [BR]Maki187