Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 19 gostiju pregledaju ovu temu.

balkan f ps
mislim ne radi to, al zanima me ko je bio
Poslednja Izmena: April 20, 2013, 21:43:54 POSLE PODNE od Don.Sergio
Old School
Since: 2011

Citat: StjepanS poslato April 20, 2013, 19:28:51 POSLE PODNE
Citat: [M:RP]Accardo.css poslato April 20, 2013, 18:05:25 POSLE PODNE
Uhh... Ni ja nisam dugo postao ovdje:D

Stalno mjenjas imena zajednice koje ce sljedece  :D
Ovo vjerojatno ostaje do kraja.. Jbg tesko se slozit s Emilom:D

Citat: Dane poslato April 20, 2013, 20:23:11 POSLE PODNE
Citat: Dimi poslato April 20, 2013, 19:37:29 POSLE PODNE
http://countryside-roleplay.info/

Otvaranje foruma u 20h ! xD

Sta radite momci :)

Ovaj tema na forumu može se reći kopija BG teme foruma.
Nigde slicnosti,jedino to sto su koristili mystic jade cini mi se obojica i tu narandzastu boju,ostalo je totalno razlicito.Inace kada ocjenjujes forum registruj se pa onda ocjenjuj...

Citat: [BP] Yamaguchi poslato April 21, 2013, 01:18:57 PRE PODNE
Dane, oladi malo, svaki drugi post tvoji... :/

Hajde,nemoj da se svaÄ'amo.Kakve ti veze imaÅ¡ kada ću ja,i Å¡ta ću ja postati ?

[quote author=
 Streetboy link=topic=70035.msg504739#msg504739 date=1366500018]
Citat: Dane poslato April 20, 2013, 20:23:11 POSLE PODNE
Citat: Dimi poslato April 20, 2013, 19:37:29 POSLE PODNE
http://countryside-roleplay.info/

Otvaranje foruma u 20h ! xD

Sta radite momci :)

Ovaj tema na forumu može se reći kopija BG teme foruma.
Nigde slicnosti,jedino to sto su koristili mystic jade cini mi se obojica i tu narandzastu boju,ostalo je totalno razlicito.Inace kada ocjenjujes forum registruj se pa onda ocjenjuj...
[/quote]

Netreba mi da imam 100 acc-ova na svakom forumu koji se otvori,nisam više kreten kao prija.Meni su vrlo slične teme tako da je to samo moje mišljenje.

Nigde zive slicnosti nema sa ovim forumom ... xD

Ma nisi bot  :) , ja sam sam sebe doveo, jbg htio praviti server a neznam skriptati, nekad 2010-e sam već ima acc al sam dobio ban, inače zajebavao raju, al da vidite te sreće kad sam izmapao onu kantu u MTA i kad mi se pojavila in-game  :D (nakon 5-og pokuÅ¡aja potrefio sam OnGamemodeInit

Citat: Artieâ,,¢ poslato April 21, 2013, 10:14:02 PRE PODNE
Ma nisi bot  :) , ja sam sam sebe doveo, jbg htio praviti server a neznam skriptati, nekad 2010-e sam već ima acc al sam dobio ban, inače zajebavao raju, al da vidite te sreće kad sam izmapao onu kantu u MTA i kad mi se pojavila in-game  :D (nakon 5-og pokuÅ¡aja potrefio sam OnGamemodeInit

Isto tako je i kod mene bilo,al najjače bilo sto sam se 2 godine je'avao sa TD-ovima..nikako nisam uspio da ih ubacim i onda kad sam prvo put ubacio skakao sam po sobi od srece :D

Potpisujem, a najjace kada sam boje naucio da menjam, kolka je to sreca bila:D
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: [BP] Yamaguchi poslato April 21, 2013, 11:07:29 PRE PODNE
Dane, niko nije rekao da zelim svadju, samo gledaj kada postas nesto. Valjda si sazreo za tih godinu dana od kako nisi bio ovde na forumu...

Ma sve je okej,prija sam spamao kao lud imao sam oko 1400 postova i više,neznam točno sada su mi oduzeli se ti postovi jer se ne broje u glavnom chatu.Pozdrav Yamaguchi. :)

Citat: Luca. poslato April 21, 2013, 12:09:35 POSLE PODNE
Citat: Cimbur poslato April 21, 2013, 10:59:59 PRE PODNE

HAHA, ja se jedino secam dok sam ovde isao i bio pravi bot, refreshao teme starije od 20 dana, pa trazio neki RP server u offtopicu :-[, a i tad sam popusio ban od momak ^^ :D ipak tog momka najvise postujem!
pa ja , i ja sam 2010-e popušio ban od njega, bezveze se reg. imao 20-ak postova i htio staviti neki tutorijal na BS, i išao na samp forums i samo copy/paste sve,stavio u kodove i preveo, i neki mi lik napisao da sam copy tutorial, ja reko', šta fali svi kopiraju, i banova me -_-

Momci, zabranjeno je postavljanje linkova :)

Nije lepo kopirati :P :P
Poslednja Izmena: April 21, 2013, 14:05:24 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Citat: Artieâ,,¢ poslato April 21, 2013, 13:58:54 POSLE PODNE
Citat: Luca. poslato April 21, 2013, 12:09:35 POSLE PODNE
Citat: Cimbur poslato April 21, 2013, 10:59:59 PRE PODNE

HAHA, ja se jedino secam dok sam ovde isao i bio pravi bot, refreshao teme starije od 20 dana, pa trazio neki RP server u offtopicu :-[, a i tad sam popusio ban od momak ^^ :D ipak tog momka najvise postujem!
pa ja , i ja sam 2010-e popušio ban od njega, bezveze se reg. imao 20-ak postova i htio staviti neki tutorijal na BS, i išao na samp forums i samo copy/paste sve,stavio u kodove i preveo, i neki mi lik napisao da sam copy tutorial, ja reko', šta fali svi kopiraju, i banova me -_-

Ne znate vi sta je sreca kad sam napravio komandu za tp :D

Boris Spice

cc meni bilo sreca kad sam znao compilat mod,ja vjecito skinem mod i pwn i amx fajl prebacivao u mapu od obicnih modova(bare,grandlarc i to) i onda compile pa za include i sve  me jebe pa gledam koji k* HAHAH

Evo zasto SOPA nije prosla kao zakon

malo guglanja za dobro jutro :)

inace razmisljam o povratku na SAMP sa kojeg vec izbivam dosta dugo

kako stoji situacija trenutno ?
Poslednja Izmena: April 21, 2013, 16:01:40 POSLE PODNE od Don Coñell™