Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg499421#msg499421 date=1365455675]
Smes nesto a ? :D :D
[/quote]
zelembač  :D

Daj neko prijeglod na kojem serveru da igram nemoj te mi ovih po 10 igraca al da su ozbiljni ljudi na vlasnici nemoj mi djece bgt :D
Zene i Alkohol !

Citat: Baraba ! poslato April 08, 2013, 23:20:30 POSLE PODNE
Daj neko prijeglod na kojem serveru da igram nemoj te mi ovih po 10 igraca al da su ozbiljni ljudi na vlasnici nemoj mi djece bgt :D
nije viÅ¡e in' da se igra po tamo nekim serverima.. sad pičimo na kućnim  :D

Vazda si bio ne ozbiljan imal kakvih novih serverra uspijesnih :D
Zene i Alkohol !

Citat: Baraba ! poslato April 08, 2013, 23:25:46 POSLE PODNE
Vazda si bio ne ozbiljan imal kakvih novih serverra uspijesnih :D
nisam neozbiljan...
btw imaÅ¡ onaj cs:go dosta uspjeÅ¡an  :D :D :D :D

Imal ko volje od vas iskuni skriptera da otvara Afriku ? ostalo cemo se dog preko PP.

Ako neko ima volje nek se javi
Zene i Alkohol !

Citat: Baraba ! poslato April 08, 2013, 23:20:30 POSLE PODNE

Predlazem Balkan Rising iako u vecini dana imaju po 10 igraca,mod je jedan od boljih na balkanu(cuti da Maki ne cuje,uobrazice se :D :D)

Ma nisam ja zatvorio ja sam napusio prvo jer mi je dosadio samp i none zatvorio poslje 5 dana i njemu dosadio samp :D Evo sad nesto sa ovom ublehom od kraike dogvoram
Zene i Alkohol !

Ja sam kraikeu dao mod on ce a pogledat ako mu se svidi otvori ce afriku ja cu tu biti koliko mognem koliko ne mognem jbg
Zene i Alkohol !

Ma ako nista objavi cu vam mod pa se vi peglaj te ima matraijala dobrog za jak server
Zene i Alkohol !

ÄŒuj obajvit..  :D :D
pa mogu ja njemu objavit jebanje komšinice to je sve

KArike posao sam 10 nmg vise neka zabrana sto se tice domene pojma nemam ja misalim da nije aktivna
Zene i Alkohol !

Necemo sad o njemu dobar je on momak ;D
Zene i Alkohol !