Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

ado97

Joj čitav dan učim ovu Anatomiju -.-'
Vidi Blaeksa :D

Citat: [CG] dzσηιâ,,¢ poslato Mart 28, 2013, 21:08:31 POSLE PODNE
oo vidi blaeksa nespama vise (tako puno :D)
dobar vic

MARIO WLSECO • KUCNI SERVER • SMECAR

Igra netko BF3?

Profil na 500px: 500px

Poslednja Izmena: Mart 29, 2013, 08:43:18 PRE PODNE od .ılllı. Wlseco .ılllı.

MARIO WLSECO • KUCNI SERVER • SMECAR

Ajme .. Ova kisurina , ce me izluditi , a tek , dosada..
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: TIR poslato Mart 29, 2013, 16:00:31 POSLE PODNE
Ajme .. Ova kisurina , ce me izluditi , a tek , dosada..

kod nas pada kisa a mi deri nogomet
nemamo sta prekidat zabavu jednom "malom" kisicom

Igra li ko SA:MP na stranim serverima ?

Kakav je to ? Neki dobar ili ?

Citat
zar gledas crtice cc -.-'
Znaci najvise mrzim kad se neko utripuje da ima 100 godina a ovamo ustvari ima 15 godina -.-
Svako normalni ce gledati crtace ukoliko su dobri,mogu da potvrdim da sigurno vecina odraslih voli ponekad odgledati popaja,tom i dzerija ili jos neke neprevazidjene crtace.

Slazem se, iako me nei od vas smatraju i previse ozbiljnim, i ja dan danas uzmem odgledam neki Diznijev crtac, ove danasnje nakaze negledam, tomi dzeri, dusko dogusko, miki maus, paja patak itd, ako slucajno naletim vrteci kanale, zadrzacu se sigurno, iako cu sad 17 godina... Uz takve crtace sam odrastao a takvo nesto ne zelim da jednostavno napustim, to je bio deo mog detinjstva, a detinjstvo je najlepsa stvar u zivotu. Sto sam stariji zivot mi je nekako sve vise gadan, tj ljudi koji danas zive na ovom svetu, svet u kom su odrastlai nasi roditelji je bio mnogo normalniji...

[quote author=
Maki187 link=topic=70035.msg494350#msg494350 date=1364602746]
Slazem se, iako me nei od vas smatraju i previse ozbiljnim, i ja dan danas uzmem odgledam neki Diznijev crtac, ove danasnje nakaze negledam, tomi dzeri, dusko dogusko, miki maus, paja patak itd, ako slucajno naletim vrteci kanale, zadrzacu se sigurno, iako cu sad 17 godina... Uz takve crtace sam odrastao a takvo nesto ne zelim da jednostavno napustim, to je bio deo mog detinjstva, a detinjstvo je najlepsa stvar u zivotu. Sto sam stariji zivot mi je nekako sve vise gadan, tj ljudi koji danas zive na ovom svetu, svet u kom su odrastlai nasi roditelji je bio mnogo normalniji...
[/quote]

TOMI DZERI HAHAHAHahhahahahhahahahahhaha :D nema ko nije zvao tako taj crtani hahahaha :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri