Glavni razgovor #22

Započeo ...Neno..., Mart 14, 2013, 14:07:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nije problem do tog..pricaj ti sta hoces svejedno me neznas,mozes pricati sta te volja,kao da ti pamet smeta ..

problem je sto je on meni izbrisao akaunt i sve, covjek se priprema izbaciti me skroz i jos se pravi blesav kada ja upitam gdje mi je akaunt,a GP  je davno promjenio..
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

Iskreno ja Kocku podrzavam i nemojte mi sad srat o tome kako se ja ulizujem sad.(inace on se meni ulizavao neki dan kada je trazio od mene C.C na Facebooku)

VINNIE WALKER [16] ● VITTIME DELLA MAFIA ● OUTSIDER[1]

VITTIME DELLA MAFIA MEMBER SINCE 26.7.2013.
LOS BALKAN MEMBER SINCE 1.02 2013.

Ja nikoga ne diram,samo kazem da sam cuo da kocka otvara svoj server,i normalno je da ti je to uradio,svako normalni bi isto uradio,a ne da mu odvodis igrace sa servera..

Pitaj dedica dal sam odveo ikog...na BURPG nisam ni spomenuo nista, al pricaj ti,kao da znas nesto drugo ;)
Maki187, Loza216,Eclipse

Citat: KockaE30 poslato Jun 19, 2013, 00:45:29 PRE PODNE
Pitaj dedica dal sam odveo ikog...na BURPG nisam ni spomenuo nista, al pricaj ti,kao da znas nesto drugo ;)
Brate na kraju sam ti ja kriv,i nemoj meni tu pricu da pricas kad sam dosao pre 2-3 dana i tamo cuo pricu da otvaras server i poceli da zovu na tvoj -.-

moj server je zakljucan,nezna se datum otvaranja... a ako si vidio mene da reklamiram,onda se javi
a ja na burpg nisam bio ima bar 10-15 dana, i dosao prije par dana pise da registriram acc heh,pitam dedica sta je bilo on procita poruku i nista,ja opet pitam on se nesto izvlaci da nije on... daj molim te suti tamo,dosta o tome vise necu da pokupim kakvu kaznu tu zbog svaÄ'e
Maki187, Loza216,Eclipse

Ja sam lepo rekao "i poceli da zovu na tvoj" sto znaci da nisi ti zvao nego drugi clanovi koji te podrzavaju.
Svakako nije mi jasno da posle toliko vremena ti pravis svoj server,samo zato sto ti Dedic ne da da skriptas  ::)
A koliko znam prije vam je trebao skripter kada Dedic nije imao vremena pa je tada bio zakljucan server,sto tada nisi skriptao?

Ja ni nisam zelio skriptat, jer on skripta bolje od mene . Al poceo se odvajat, promjenio GP, evo vidis i akaunt mi izbrisali...

nece ici tako
Maki187, Loza216,Eclipse

Po meni jako je ruzno sto si to uradio i upropastio neciji trud mozda i tvoj jer nisam upucen toliko , kao sto je mene sjebao flash....

Da predjemo na malo veseliju temu,da se malo pohvalim,preksinoc prosao obuku c jezika :D

ado97

Citat: [VR]Streetboy poslato Jun 19, 2013, 11:51:54 PRE PODNE
Da predjemo na malo veseliju temu,da se malo pohvalim,preksinoc prosao obuku c jezika :D

ÄŒestitam.

ÄŒestitke i od mene ;)
Maki187, Loza216,Eclipse

cestitam :D

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

ajmo sad 1000 postova čestitke hahaha
ÄŒestitka od mene i od svih ostalih, da ne spamate bezveze  :D

Citat: [VR]Streetboy poslato Jun 19, 2013, 11:51:54 PRE PODNE

Dzaba tebi to kad nista ne znas :) <3 HAhahaha

Salim se , srecno ti kure i da osvojis jos mnogo :D