Andreas Gaming RPG

Započeo [NL]Mirkec, Mart 01, 2013, 20:45:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Svidja mi se opis.
Neke mape su problematicne i ima pisanih gresaka tokom logina i registracije, ali sve u svemu oke.  ;)

(Klikom na sliku iznad mozete provjeriti sve o nama)

I dalje sve viÄ'eno kao i na ostalim serverima s NL modom, o editu neću ni pisat...Sretno!

NLRPGv2 je mod ;), ps hvala pojedincima!
cudo to da ce mateo nesto komentarisati, pozdrav
Poslednja Izmena: Mart 03, 2013, 00:24:16 PRE PODNE od [AG]Mirkec
Northern Lights is back! | nlsamp.com

5.196.162.97:7777

Citat: [AG]Mirkec poslato Mart 01, 2013, 21:22:19 POSLE PODNE
Za forum znamo tek ga sredjujemo jer su nam sjebali, sredicemo ga tema je u izradi :)
takodje ima i vracanja stats i otvorene nagrade za dovedene igrace

Ne sredjujete, inace temu sam vam ja instalirao, sredio neke .css stilove, kao i ikonice, a vi ne znate ni sta je .css tako da nova tema nije u izradi  :)

Citat: [BG]S-line poslato Mart 02, 2013, 15:47:20 POSLE PODNE
I dalje sve viÄ'eno kao i na ostalim serverima s NL modom, o editu neću ni pisat...Sretno!

I ako me je jeba*ao cele SA:MP karijere, uvek je znao skombinovati recinicu da te spusti na dno, za to sam mu se uvek divio.

Citat: [AG]Mirkec poslato Mart 02, 2013, 01:23:33 PRE PODNE
3) Nemoj da se pravis pametan kad ne znas nista o mysql a NL mod ne znas ni sa bazom da spojis.

By: Djap3 (nemam acc ovde)

Molim te, ne brukaj se i ne javljaj se, sramotis se! Ne znas ni sta je domena, a kamoli web hosting, sve sam ti ja morao uciti, 2 sata sam ti objasnjavao samo pojam, ali ti si to sebi zapisao pa celu noc ucio i opet ne znas sta je sta, molim te, ne javljaj se, a i sigurno nema ovde neiskusnijeg od tebe, pa ne znas ni akaunt da naparvis, a tom decku pametujes, od kuda ti znas sta on ume, a sta ne ? Pa pogledaj samo ime servera i skontat ces koliki si, da ne kazem sta.

Pa sve na forumu sam vam ja uradio, sreca pa je stari backup nema loga i one editovane teme, sreca, da mi ukaljate ugled, sva sreca! Pa tolike ste da ne kazem pi*de, da ni krediste niste stavili i jer i to sto se sad nalazi na forumu sam ja radio, a vi ne znate ni sta znaci "HTML" o ostalom da ne pricam.

Vi ste prvi server kojima necu reci "Sretno!" i zavrsiti pricu, od mene necete cuti to, nikada.

Ah da, a za forum cu vam prijavim IP ISP-u, nemate dozvolu na tu temu, jer je premium, ali posto sumnjam da si razumio znacenje ijedne reci od ovih 5-6, da ti prevedem - prijavicu vas DzinerStudiu za kradju premium tema za koju nemate dozvolu, toliko, srdacan pozdrav!
Poslednja Izmena: Mart 03, 2013, 22:06:29 POSLE PODNE od Markonו

Opis nije los Sretno forum nije los

CitatMolim te, ne brukaj se i ne javljaj se, sramotis se! Ne znas ni sta je domena, a kamoli web hosting, sve sam ti ja morao uciti, 2 sata sam ti objasnjavao samo pojam, ali ti si to sebi zapisao pa celu noc ucio i opet ne znas sta je sta, molim te, ne javljaj se, a i sigurno nema ovde neiskusnijeg od tebe, pa ne znas ni akaunt da naparvis, a tom decku pametujes, od kuda ti znas sta on ume, a sta ne ? Pa pogledaj samo ime servera i skontat ces koliki si, da ne kazem sta.

Pa sve na forumu sam vam ja uradio, sreca pa je stari backup nema loga i one editovane teme, sreca, da mi ukaljate ugled, sva sreca! Pa tolike ste da ne kazem pi*de, da ni krediste niste stavili i jer i to sto se sad nalazi na forumu sam ja radio, a vi ne znate ni sta znaci "HTML" o ostalom da ne pricam.

Vi ste prvi server kojima necu reci "Sretno!" i zavrsiti pricu, od mene necete cuti to, nikada.

Ah da, a za forum cu vam prijavim IP IPS-u, nemate dozvolu na tu temu, jer je premium, ali posto sumnjam da si razumio znacenje ijedne reci od ovih 5-6, da ti prevedem - prijavicu vas DzinerStudiu za kradju premium tema za koju nemate dozvolu, toliko, srdacan pozdrav!

Potpuno te podrzavam ako te neko zaje za tvoj rad imas se pravo buniti ali kad je rijec o temi tu cu se suprostavit svima kog vidim da pise takve stvari ovdje o prijavama ISP-u ili DzinerStudi-u jer 99% servera koristi zna se kakve teme i po toj logici odma mozes samog sebe prvog prijavit jer i ti koristis zna se kakvu temu koja dajem ruku odsjec nije kupljena...Smirite se ljudi malo i okrenite i RL a ne sve virtualno

Ja koristim ? Ne, nekoristim, a i nemam gdje da je koristim, nemam nikakvih foruma, niti web stranica, tako da nemam gdje da koristim. Ali vecina servera koristi MySticJade edit, kada kazem "vecina" ne mislim na sve, nego vise od 50%, to su pametni ljudi koji se ne izlazu rizikom. :)

Za razliku od ovih, oni niti znaju sta je DzinerStudio, kamoli da temu na forumu koriste ilegalno!

CitatJa koristim ? Ne, nekoristim, a i nemam gdje da je koristim, nemam nikakvih foruma, niti web stranica, tako da nemam gdje da koristim. Ali vecina servera koristi MySticJade edit, kada kazem "vecina" ne mislim na sve, nego vise od 50%, to su pametni ljudi koji se ne izlazu rizikom. :)

Za razliku od ovih, oni niti znaju sta je DzinerStudio, kamoli da temu na forumu koriste ilegalno!

Svaka cast ak ne koristis ja sam po tvom potpisu shvatio da si ti vlasnik underpoint-a a tema na underpoint nije mystic jade sigurno...A to 50% nema istine...Ja ti kazem 90% ljudi koristi premium teme poput zone99,dsv4,lagusta i slicno

Velim nemam nista protiv tebe i ak nisi vlasnik ok nije ni bitno...
Poslednja Izmena: Mart 03, 2013, 22:19:57 POSLE PODNE od |W|SoaD123

Nisam ja vlasnik Underpointa, mada je to DSv4 edit, a i kada bih nesto radio, radio bih svoju od nule ili skinuo nesto free, nikada se nebih tolikom opasnoscu izlagao poput pojedinaca, sve se vrti oko "DSv4 ; Zone99 ; laGusta ; Gearbox" i slicnih, kada bih ja sada redao prijave, preko 100 Balkanskih servera bih ostali bez foruma, poput ovih AG i slicnih. To je isto ko kad ukrades cips iz prodavnice, a nisi platio.

CitatNisam ja vlasnik Underpointa, mada je to DSv4 edit, a i kada bih nesto radio, radio bih svoju od nule ili skinuo nesto free, nikada se nebih tolikom opasnoscu izlagao poput pojedinaca, sve se vrti oko "DSv4 ; Zone99 ; laGusta ; Gearbox" i slicnih, kada bih ja sada redao prijave, preko 100 Balkanskih servera bih ostali bez foruma, poput ovih AG i slicnih. To je isto ko kad ukrades cips iz prodavnice, a nisi platio.

Slazem se s tobom u potpunosti premda i sam koristim gearbox sta bi ja...A ovo sta si ti imo s ovima iz andreasa ocito je nesto gadno neki zajeb kad si se tak naljutio na njih

Citat: Markonו poslato Mart 03, 2013, 18:05:43 POSLE PODNE
Citat: [AG]Mirkec poslato Mart 01, 2013, 21:22:19 POSLE PODNE
Za forum znamo tek ga sredjujemo jer su nam sjebali, sredicemo ga tema je u izradi :)
takodje ima i vracanja stats i otvorene nagrade za dovedene igrace

Ne sredjujete, inace temu sam vam ja instalirao, sredio neke .css stilove, kao i ikonice, a vi ne znate ni sta je .css tako da nova tema nije u izradi  :)

Citat: [BG]S-line poslato Mart 02, 2013, 15:47:20 POSLE PODNE

Decko smiri strasti. Previse si umisljen

I ako me je jeba*ao cele SA:MP karijere, uvek je znao skombinovati recinicu da te spusti na dno, za to sam mu se uvek divio.

Citat: [AG]Mirkec poslato Mart 02, 2013, 01:23:33 PRE PODNE
3) Nemoj da se pravis pametan kad ne znas nista o mysql a NL mod ne znas ni sa bazom da spojis.

By: Djap3 (nemam acc ovde)

Molim te, ne brukaj se i ne javljaj se, sramotis se! Ne znas ni sta je domena, a kamoli web hosting, sve sam ti ja morao uciti, 2 sata sam ti objasnjavao samo pojam, ali ti si to sebi zapisao pa celu noc ucio i opet ne znas sta je sta, molim te, ne javljaj se, a i sigurno nema ovde neiskusnijeg od tebe, pa ne znas ni akaunt da naparvis, a tom decku pametujes, od kuda ti znas sta on ume, a sta ne ? Pa pogledaj samo ime servera i skontat ces koliki si, da ne kazem sta.

Ah da, a za forum cu vam prijavim IP ISP-u, nemate dozvolu na tu temu, jer je premium, ali posto sumnjam da si razumio znacenje ijedne reci od ovih 5-6, da ti prevedem - prijavicu vas DzinerStudiu za kradju premium tema za koju nemate dozvolu, toliko, srdacan pozdrav!

Mirkec, citaj ti pravila, zabranjen quote bez ikakvog teksta, pa toliko ste mutavi da ne znate pisati van quote BBC-a, ah da, vi ne znate sta je BBC, bar Pedja

samo da znam sta si ti umislio

CitatI ako me je jeba*ao cele SA:MP karijere, uvek je znao skombinovati recinicu da te spusti na dno, za to sam mu se uvek divio.
Za njihove "nabijene" edite se nisam mogao suzdržati, te sam morao komentirati taj "veliki" i unikatni edit servera. A što se tiče ostalog i tu sam siguran da je sve to čista tražena molba za rad jer oni osobno samo znaju napisati/postati ono što im drugi odrade ili napišu.