[Pomoc]Ne rade neke CMD

Započeo 007Bondâ„¢, Februar 27, 2013, 21:17:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moj od 0
Detaljan opis problema:
E sad ja sam ubacio InGame Map editor i Cam editor !
Sad ja kucam /mapeditor pojavi se dialog ja kliknem new object samo izadje iz dialoga i to je to ! kao da nista nisam usao !
A i kod cam odem na odredjeno mjesto save sad moram 1. secunds kucat kucam i next i isto izadje do ceg je ?!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ne razumijem te.

ÄŒitaj pravila ovog podforuma Ovdje
Poslednja Izmena: Februar 27, 2013, 21:28:47 POSLE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

JA ukucam /makeobjekt izbaci mi da izaberem new objekt ja kliknem ono izadje mjesto da ide next onaj dialog da kucam ID objekta !
da nije do YSi ili ?  ???

Citat: 007Bond poslato Februar 27, 2013, 21:55:03 POSLE PODNE
JA ukucam /makeobjekt izbaci mi da izaberem new objekt ja kliknem ono izadje mjesto da ide next onaj dialog da kucam ID objekta !
da nije do YSi ili ?  ???
Pogrijesio si u komandi,pomjesao si id-ove dialoga sigurno..

Pomjesali su ti se IDovi dialoga, znaci imas dva ili vise dialoga na istom ID-u pa dialozi nemogu radit kako treba, nadji u FS komandu koja ti otvara dialog i promjeni ID dialoga na neki drugi koji nisi upotrijebio u gamemodu
Poslednja Izmena: Februar 27, 2013, 22:33:43 POSLE PODNE od Alycone

Citat: 007Bond poslato Februar 27, 2013, 22:28:23 POSLE PODNE
Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato Februar 27, 2013, 22:23:40 POSLE PODNE
Mjesa se Id dialoga, moja preporuka da ma grandlarc original gm modu od sampa radis to...

da pocnem radit mod na  grandlarc  ???

Misli da uÄ'eÅ¡ na server,i load fs preko tog moda i preko tog moda si napraviÅ¡ Å¡ta ti treba,a samo GOTOVE FUNKCIJE ubacujeÅ¡ na svoj GM koji editujeÅ¡ ..
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Lakse je ako neko ima NL mod da mi posalje preko njeg sam sve znao radit ... :P A izb sam ga neam link :(