[pomoc]erori

Započeo Marko_Epepe, Februar 23, 2013, 18:54:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
deo skripte:
Slike/video
problem:Prebacio sam speedometar iz jednog mozda i baca erore evo koji su
C:\Users\David\Desktop\Za Objavu\gamemodes\xrp.pwn(13171) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13172) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13173) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13174) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13175) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13176) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13177) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13178) : error 017: undefined symbol "i"
C:\Users\David\Desktop\MojMod\gamemodes\MojMod.pwn(13179) : error 017: undefined symbol "i"

Evo sve linije da znate sve su pod GameModeExitFunc
TextDrawDestroy(Text:brz2);
    TextDrawDestroy(Text:brz3);
    TextDrawDestroy(Text:brz4);
    TextDrawDestroy(Text:brz5);
    TextDrawDestroy(Text:brz6);
    TextDrawDestroy(Text:brz7);
    TextDrawDestroy(Text:brz9);

Potreban skripter javite se na fejsu : https://www.facebook.com/dozivotnoepepe

TextdrawDestroyForPlayer?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

To nije do toga.

Negdje si koristi foreach točnije "i" umjesto playerid a nisi ga definirao.

Možeš "i" zamijeniti sa "playerid" ili jednostavno na početak di ti počinje ta linija staviti,tako ja mislim.

foreach(Player, i)

BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Blaeks

*

Madmen

Citat: FlasH poslato Februar 23, 2013, 19:42:08 POSLE PODNE
To nije do toga.

Negdje si koristi foreach točnije "i" umjesto playerid a nisi ga definirao.

Možeš "i" zamijeniti sa "playerid" ili jednostavno na početak di ti počinje ta linija staviti,tako ja mislim.

foreach(Player, i)

ne mozes zameniti za playerid ako ga pritnas preko foreacha, zavisi u kojim situacijama, u nekim ce raditi samo za id 0 ako je playerid..

Jasno,ako je u foreach onda je "i".
Poslednja Izmena: Februar 23, 2013, 21:12:04 POSLE PODNE od FlasH
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N