|SE|Salvadore Evolution RolePlay |Las Venturas|

Započeo Lucic | Digital Hosting, Februar 23, 2013, 02:03:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jako dobar mod svida mi se, jedino LV :D tesko se snac nekim igracima poput mene di je sta ;)
Al sve u svemu mod je jako dobar. :P

Kraden avatar bloomeru :*

Citat: Milijan poslato April 03, 2013, 12:13:17 POSLE PODNE
IMAL KO INCLUDE ZA OVAJ MOD IZBACI MI ERROR KAD COMPILE !!!?

Sve je uredu sa INCLUDIMA samo otvori mod preko pawna iz foldera od Salvadore i compile ;)

Nije u redu...
Nema u include YSI
Kada ubacim izbaci mi 3-4 errora oko logina i jebes ga onda nista mod ne vrijedi,popravi to mod je vrlo dobar...

[quote author=[OG:RP]Santos_Colinson link=topic=68937.msg501958#msg501958 date=1365944664]
compile mod preko pawna koji ti je uz mod dosao
[/quote]

Compile sa njegovim pawnom i u inc nema YINI include i fatal error..
Ubcim YINI odma 3-4 errora ali bas kod logina i obrisem linije nece mi onda da se reg...

[quote author=[OG:RP]Santos_Colinson link=topic=68937.msg501963#msg501963 date=1365944976]
uradi novi reg log
[/quote]

Ok,Ali kako da obrsiem ovaj sto ima trenutno da ga smaknem skroz....

.LOCK OVO
Poslednja Izmena: April 15, 2013, 21:11:01 POSLE PODNE od |SE|Jovan Lucic

8/10 solidno..

MARIO WLSECO • KUCNI SERVER • SMECAR

Lepo, ali ako si ulozio truda ne shvatam sto si radio ako ti ne treba? Nebitna je stvar mod je solidan 8/10 pohvale... A sto se tice glupih komentara, kao sto je farisov mnogo glup komentar da "KO NE ZNA DA PREBACI IZ 0.3E U 0.3X" obrise acc na balkan sampu? Zasto? Zar nije ovo mesto n kom se uce stvari?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

De je Download Lik  :o
LOCK OVO!

RESPECT:

---------------------------------------------

Dowla