[FS] Trafika Sistem

Započeo Cimbur, Februar 11, 2013, 22:36:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Samo par dialoga i response-a :(

Inace ajde nek ti bude 5/10

Citat: Coldplay poslato Februar 11, 2013, 22:39:41 POSLE PODNE
Samo par dialoga i response-a :(

Inace ajde nek ti bude 5/10

5, wtf? Ovo nije ni za 1- :)
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: |SE|Loza poslato Februar 11, 2013, 22:40:54 POSLE PODNE
A mogao si makar dovrsiti celu fs pa onda objaviti, a ne na pola...al dobro tvoja odluka  :) 4/10
Tamo pise da moram ovaku da je objavim, ja bi sredio, imam ideju, ali kako god, uradicu update.
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: |SE|Loza poslato Februar 11, 2013, 22:44:15 POSLE PODNE
A da, video sam malopre pravilo...A neka onda :) uglavnom si se ipak potrudio za razliku od nekih koji nisu podneli svoj rad :)
Ne mogu da kazem da sam se potrudio, kada nisam :D Mogao sam da dam maksimum, ali eto, ispalo je kako je ispalo, nema veze, cestitam svima koji idu dalje xD
RESPECT :
Vegas & C++

5/10 , ne dovrÅ¡ena FS , nažalost  8)

Trud? Dajte ljudi, ne zezajte, ovo je uradjeno za 10 minuta xD
RESPECT :
Vegas & C++

Citat: Blaeks poslato Februar 22, 2013, 23:56:41 POSLE PODNE
mozes ti ovo i bolje  ;)
Buraz naravno, pitacu Stexija da li smem update da uradim, imam odlicnu ideju, samo ako smem xD
RESPECT :
Vegas & C++

ovo moze svako uraditi ko procita osnove skriptanja  :'( -10/10
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: N1XTON poslato Februar 23, 2013, 11:49:34 PRE PODNE
ovo moze svako uraditi ko procita osnove skriptanja  :'( -10/10
Smiri strastri, da si procitao prvi post jeb***, video bi da je ovo vrlo lako, ali ne, ti si takav, samo da hejtujes, gubis se tu, mislis da si pametan, krades skripte, i onda kao u pawnu skriptanju da je tvoj brat, ajde ne lazi ljude, znaci procitaj prvi post, jel mi stvar ides na ku**** ovih dana
RESPECT :
Vegas & C++

nnezelim da se svadjam  ja sam samo iznijeo svoje misljenje , to u razgovor u vezi pawn skriptanja mooj brat pise jer nemoze se registrirati iskljucene registracije :S kradem skripte?????? od koga sam skriptu ukrao?
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka