[GM]Back Store Role Play

Započeo N1XTON, Februar 05, 2013, 21:40:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Mr.Rexy poslato Februar 06, 2013, 18:29:42 POSLE PODNE
Eh N1XTON ja sam mislio da imam povjerenje u tebe kad si mi odlucio skriptat ali sad si skriptu objavio i moju ideju za saobracajca kako mozes. Stid te bilo.
Ti oces da ti se skripta
1.Mod sam ja skriptao tako da nemas nikakva prava na njega
2.Nemas nikakve uslove da ti skripter skripta . (nemas mapera itd oces da se mape uzimaju sa foruma a tako nes imati igraca)
3.Ideja jest mozda tvoja al ko je iskriptao?
4.Ne skriptam vise za tebe jer neznas voditi ni tim ni nista otiso ti webdizajner otiso ti maper svi ti otisli jer pojma nemas voditi tim
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: Mr.Rexy poslato Februar 06, 2013, 18:37:26 POSLE PODNE
E ideja je moj a i za Prometnog policajca i za sve sta si napravio ja sma reko kako da nepravis. I stvarno jos sam Duneu slao poruk eda te stavi za admin a ti ovako jos sam ti pomogao i trazio mape a ti ovako jos sam naucio mapat ne dobro ali znam samo da server uspije A TI OVAKO ! STIDI SE!  I nije mi otisao tim i ne seri ni WebDizajner nije oso iz tima nego je iso na ekskurziju tjedan dana sa skolom :P
ma kako da ne ajde ne spamaj u temi da mi ne lockaju djabe :D
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

ljubomorni napravi mod i neka ti davaju oxjene i respecte niisam ti ja kriv sto neznas skriptati.
ostalim hvala

sry buraz al mislim da imas mali virus u serveru

Postavi slike ili sledi Lock

i am king!