Croa-tia Sky RolePlay | [samp 0.3x] Update v2.0

Započeo David003, Februar 04, 2013, 22:46:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mico

Brate meni nemoze da se download, jel mozes upload GM na nekoj drugoj stranici, jer nerazmumijem kako da skinem GM sa ove stranice gdje si uploadirao

Evo ti bugovi koje moras sredit, 1 neslazu ti se bas interijeri sa vrstama kuca i stanova (nije bug al bolje da promijenis),2.nakon nekog vremena nece da /enter u kucu ili stan,3.u velikoj kuci na interijeru 4 propadas u zemlju,4.neradi si /stan preuredi,5.stalno pokazuje ono kao da komanda nije ispravna a zapravo valja....
Možete mi dirati sve osim sestre, nju jedino ja smijem maltretirati! :D

Mod je vrh odlicni hudovi i to
  Ali kada ga kompajliram izabci gresku resim oko includa i ono ponovo greske !  :-X

Svaka čast na modu ali ima bugova puno tu bi se namučio da ga bi išo prepravljat ;)

Pohvale na modu super je!Ali ima nekih BUGOVA.To popravi i mod ce biti super!

Ima dosta bugova ali je jako dobar mod i zanima me jedna stvar jel statsi imaju 3 ili vise podjela jer ti je i to zbugano tako da nisam siguran dali sam sve vidio.I daj stavi negdje drugdje ako moze na drugi link jer ovdje sam skino jednom nesto mi se smrdalo i sad moram kupiti premium da skinem to opet.
Dont mess with me!!!

Dobro bi bilo da u v3.0 verziji stavis neki drugi stan house vikendica i biz sistem!

imas tu link ali ako nemos skinuti znaci da trebam premium imati ja sam skino al vise nemogu evo ti link od mog uploada http://www.mediafire.com/?r90zh6njb7a7k2b
Dont mess with me!!!

gdje se nalazionaj paket droge mozeli mi itko reci
69

Bio sam odsutan neko vrijeme,evo sredit cu u v3 malo poslove sisteme itd...

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

u v3.0 sredi cmd /kuca i ostale koje su u ZCMD jer se mjesaju sa ostalim...

Jaro moze neki drugi link , moram platiti ovaj ....