Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Blaeks poslato Februar 18, 2013, 21:52:22 POSLE PODNE
krenite da igrate domine i da slazete lego kockice posto vam se samp ne svidja :D

Slozio sam ih, staces sad  :P ?

Smijem li se ja ovdje dopisivati?  :D

Citat: Sember poslato Februar 18, 2013, 22:03:28 POSLE PODNE
Smijem li se ja ovdje dopisivati?  :D
probaj ako smeš :D

Citat: Blaeks poslato Februar 18, 2013, 21:52:22 POSLE PODNE
krenite da igrate domine i da slazete lego kockice posto vam se samp ne svidja :D
hahaha, to, kaži ti njima :D

Tražim nekoga tko igra Portal 2 Co-Op. Da ima mikrofon pa da možemo suraÄ'ivat :) PM

Citat: [DayZ]joXy_# poslato Februar 18, 2013, 21:29:06 POSLE PODNE
Ovo je stvarno žalosno kako neki [cenzura]i serveri imaju po 50-60 igraca, a ljudi koji se trude i ubijaju se da naprave odličan mod, od 0 ili edit, ne mogu nikako da uspeju. Ali jbg, tako je to danas, svi bi da budu vlasnici i da budu glavni na serveru, da zapovedaju.

U jednu ruku mi je i milo sto je tako,mozes ti biti najbolji skripter ili maper ali bez organizacije ne mozes nista postici.Mislite da je CH uspio samo zbog moda ili mapa.Ahaha ako ima takvih ocigledno se varaju,CH ima kolektiv kakav niko za sad nema,svako radi svoj posao i sve se razvija kako treba...
Po meni su najbitnije stvari Rekamiranje,pa skripta,eventualno mapa...

Citat: Salvadore Rpg poslato Februar 19, 2013, 00:39:44 PRE PODNE
Citat: Blaeks poslato Februar 19, 2013, 00:30:59 PRE PODNE
@loza: pazi dokle saljes xeptic mod , ako predjes granicu nemoj da kazes da te nisam upozorio..

Bez dozvole ne bih ni prosirivao....  ;)

Ti sad i na ovom accu? sta se glupiras?

česitam loza upravo si dobio kartu u jednom smjeru HAHAHAHA

Citat: Streetboy poslato Februar 19, 2013, 00:23:19 PRE PODNE
Citat: [DayZ]joXy_# poslato Februar 18, 2013, 21:29:06 POSLE PODNE
Ovo je stvarno žalosno kako neki [cenzura]i serveri imaju po 50-60 igraca, a ljudi koji se trude i ubijaju se da naprave odličan mod, od 0 ili edit, ne mogu nikako da uspeju. Ali jbg, tako je to danas, svi bi da budu vlasnici i da budu glavni na serveru, da zapovedaju.

U jednu ruku mi je i milo sto je tako,mozes ti biti najbolji skripter ili maper ali bez organizacije ne mozes nista postici.Mislite da je CH uspio samo zbog moda ili mapa.Ahaha ako ima takvih ocigledno se varaju,CH ima kolektiv kakav niko za sad nema,svako radi svoj posao i sve se razvija kako treba...
Po meni su najbitnije stvari Rekamiranje,pa skripta,eventualno mapa...
Izvini ali nisi u pravu. Nema samo CH odlican kolektiv, imali su mnogi serveri koji su nazalost propali. A CH je uspela iz cistog razloga sto u to vreme nije bilo puno SAMP servera na Balkanu, mozda nije bio ni jedan. I polako se razvijala i dosla dovde gde je sad. I CH da se otvorila u ovo danasnje vreme, neverujem da bi uspela, jako tesko.
A najbitnije je skripta, mapa pa tek onda reklama. Jer mozes ti izreklamirati nesto najbolje i privuci dosta ljudi na forum a kad se otvori server, mod da bude cista nula, propast. :)
Poslednja Izmena: Februar 19, 2013, 01:04:43 PRE PODNE od [DayZ]joXy_#

Citat: Salvadore Rpg poslato Februar 19, 2013, 00:59:57 PRE PODNE
Citat: [SX] TiXoR_ poslato Februar 19, 2013, 00:58:22 PRE PODNE
česitam loza upravo si dobio kartu u jednom smjeru HAHAHAHA

Neka brate, ja cist izlazim odavde, ja se ne menjam ni pod kojim uslovom, a ne kao ovaj stexi, dobio smoda pa se prokurcio. Ja sam mirne duse :) To je najbitnije...

Kralju, napisat ću samo 1 post u vezi ovoga i neću se više raspravljati sa vama!

Ti si sam pogrijeÅ¡io tako Å¡to si baÅ¡ ti objavio mode, a ne nikola i phillips. Mene samo brine Å¡ta je tebi bilo u glavi da ga objaviÅ¡ kad ti nemaÅ¡ nikakve veze sa xepticom? Nikola i phillips su odmah znali da ćeÅ¡ biti banovan jer nemaju dozvole, jer mode je raÄ'en za xeptic, a ne za privatne svrhe!
Ti si tolko naivan pa si vjerovatno povjerovao u njihove priče i objavio mode i naravno dobio ban. Oni su baš tebi rekli da ga objaviš zato što su znali, ako bi ga oni objavili da će biti banovani jer nemaju dozvole pa su to uradili preko tebe i rekli da imaju dozvolu jer oće nas da "unište", a naš novi mode nema nikakve veze apsolutno sa tim modom.
Nema veze, dobar si momak, ja se ne ljutim na tebe niti ću se zamarati ovakvim stvarima jer da si imalo ozbiljan to nikada nebi uradio jer ti ne shvaćaš da sam sebi kvariš ugled, a ne nama!
Kralju sretno ti sa serverom i vidjet ćeš za mjesec-dva da sam bio u pravu!
LP  ;)

Citat: Salvadore Rpg poslato Februar 19, 2013, 00:53:45 PRE PODNE
Ovaj acc mi je stari, i usao sam ovde nesto da pogledam i da odgovorim na pretnje. A tebe niko nista nije pitao  ;)

Nije me briga jel stari il je novi imas ban za double acc

Citat: TerminuS poslato Februar 18, 2013, 15:40:54 POSLE PODNE
Cimburovic, ukro si mi avatar  >:(  :D
Izvini brate, ali morao sam :D Salim se, promenicu :D
RESPECT :
Vegas & C++