Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ....ρнιâ,,"â,,"ιρѕ... poslato Februar 08, 2013, 19:09:19 POSLE PODNE
Citat: ♫ SteXi.ılllı. poslato Februar 08, 2013, 19:03:24 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Februar 08, 2013, 18:48:05 POSLE PODNE
Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Februar 08, 2013, 18:38:31 POSLE PODNE
ma koga treba banat?

Verovatno mene -.- Zaboga reko sam da je MAJA(stexi-eva ljubav života) pametna zato što navija za zvezdu baš kao i ja :)
dobila je ona batine za to, a i ti ces, i nemoj vise da mi ceprkas po prijateljima :-D
Kad ti smes da ceprkas po tudjim dzepovima ( Dokazani lopov ) sme i on po prijateljima :D

Nemoj da bijem

A daj stexi glupo ovo Å¡to gubitnici moraju objaviti skriptu na BS , nigdje veze možda bih to ja kasnije koristio za svoj srv ? i sve i da objavim ja neću ni praviti sistem spremanja, e to je prednost stavljamo slike skripti, Å¡ta će mi spremanje ahahha  :D

Sta je ovo Safari mi na win 7 ne radi jedno 2-3 min kad ga tek otvorim kad upalim komp i ne radi skrol u njemu, neko pomoc kakvu :D ?

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

Citat: Phon31x poslato Februar 08, 2013, 21:27:58 POSLE PODNE
Sta je ovo Safari mi na win 7 ne radi jedno 2-3 min kad ga tek otvorim kad upalim komp i ne radi skrol u njemu, neko pomoc kakvu :D ?
Instaliraj Operu  :)

Citat: ♣â'¶â"‡â"‰â'¾â'ºâ™£ poslato Februar 08, 2013, 21:41:20 POSLE PODNE
Citat: Phon31x poslato Februar 08, 2013, 21:27:58 POSLE PODNE
Instaliraj Operu  :)
Safari gotivan :D

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

J.ebo to kad je spor imao sam ja chrome, ali i on je spor kad pogledaÅ¡ Operu  :P

Sta kazete na nagrade za iduci lan :) Sponzor je najjaci :) Roccat <3
Old School
Since: 2011

Citat: Don.Sergio poslato Februar 09, 2013, 01:10:41 PRE PODNE

Sta kazete na nagrade za iduci lan :) Sponzor je najjaci :) Roccat <3
daj od svega po jedno :D

Nema nista,radi se na reklami za jedan server i tako :D

I to bi bilo to od mene na BS-u :) Vidimo se na zoomfx-u i BSMF-u a mozda nekad udjem na BS da vidim sta radite ;)

Cheers! (doslo je vreme da se zaradjuju malo parice :D )

Citat: SpawneR. poslato Februar 09, 2013, 17:12:50 POSLE PODNE
I to bi bilo to od mene na BS-u :) Vidimo se na zoomfx-u i BSMF-u a mozda nekad udjem na BS da vidim sta radite ;)

Cheers! (doslo je vreme da se zaradjuju malo parice :D )

WTF!?!?!!
Gde ces brate,sta pricas??

bola, eto njega za tjedan-dva, ozeli se on skriptanja  :)