Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Radil vam YTD Downloader bgt
aj treba mi a nece nesto da si kruh, reinstal i nista xD

Za oko su nam zapale prebogate strankinje, sve su redom htele da probaju muskarcine. Mi svi mladi, sportisti, tetovaze, oziljci, duge kose nosili, nismo im oprostili.

Citat: [RS:RP]Sauron poslato Januar 29, 2013, 21:28:23 POSLE PODNE
Karike gej  :D
ti misliÅ¡ da ja imam srca? i samo ako si dobar da te neću sad banat? udri F5 konstantno!  :D :D
a terminus će prije tebe da leti..

ne valja to karike  :(  :(  :(
Follow me na Instagram @sixmatic

Pozz, procitajte temu           http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=67228.msg467165#msg467165

Znaci ukoliko zelite biti samo suvlasnik i skriptati,biti aktivni na serveru i voditi server,onda se javite,ako zelite biti vlasnik svega onda cete morati platiti kako se dogovorimo.

Nezelim sad neke glupe ponude,samo ozbiljni dolaze u obzir. zz
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

Citat: BS| KockaE30 poslato Januar 29, 2013, 22:19:20 POSLE PODNE
Pozz, procitajte temu           http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=67228.msg467165#msg467165

Znaci ukoliko zelite biti samo suvlasnik i skriptati,biti aktivni na serveru i voditi server,onda se javite,ako zelite biti vlasnik svega onda cete morati platiti kako se dogovorimo.

Nezelim sad neke [cenzura]e ponude,samo ozbiljni dolaze u obzir. zz

Ne zelim odvojeno,no nego kako ti mozes nekoj skroz nepoznatoj osobi dati administratora ili sta vec smatras suvlasnikom?
Takve osobe te mogu zajebati u svakom trenutku ili te uvuci u rupu ili kako bi smo mi to inace rekli "uvuci u govna"
Ono sto zelim da kazem je to da ces tako tesko napredovati,jedino ako nadjes nekog kojem ces moci da verujes onda mozda i napredujes..

Raspravljajte na pm, dovoljno je Å¡to sam ostavio link.

Citat: TerminuS poslato Januar 29, 2013, 22:17:05 POSLE PODNE
ne valja to karike  :(  :(  :(
znaÅ¡ da kad ja banam nema opomene i pisanja.. samo beeep crvena slova kad refreÅ¡aÅ¡  :D

ju nemaš even malo srca :(
Follow me na Instagram @sixmatic

Jel mi moze neko reci za sta tacno sluzi ovaj glavni chat?

za spam (u umerenoj meri) :P :D

pah, chat je chat :D
Poslednja Izmena: Januar 29, 2013, 22:32:55 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Nja nja nja nja nja  :D :D :D Sto ne radi CH FR dosadnooo :D Sad zavrsio poslic u pwn. malo dosada malo solarijuma malo slova (malo sam zatupan u glavu neznam sta pisem )

Citat: Wiggani poslato Januar 29, 2013, 22:31:27 POSLE PODNE

Tu cesto jedemo govna , crevca, pijemo pisacu , pijemo redak proliv.. i tako hranimo se  :-*

Da ja mogu ispunit mjesečnu normu banana.

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 29, 2013, 22:34:17 POSLE PODNE
Da ja mogu ispunit mjesečnu normu banana.

Alolooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo breee! Ti preko moje reci? Pa to je necuveno ! Ja sam odgovorio na pitanje pravilno i niko vise  :D :D :D Inace steta sto ne radi CH FR da pevas na T  :-*

Citat: SpawneR. poslato Januar 29, 2013, 22:32:33 POSLE PODNE

Tu cesto jedemo govna , crevca, pijemo pisacu , pijemo redak proliv.. i tako hranimo se  :-*

Spaki, kad se naduvas, ne svracaj na forume to ti moja licna preporuka :D

A ti Karike, ma koga ti banujes, ma ti si dusa, nebi ti nikom ban dao, ma ni zabranu pisanja cak :D
Ma ne znas ti ni sta je ban :D nisi ga okusio jos ahahaha :D
Poslednja Izmena: Januar 29, 2013, 22:37:29 POSLE PODNE od [BR]Maki187