Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [DayZ] BloodMaster poslato Februar 19, 2013, 20:24:47 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Februar 19, 2013, 20:14:36 POSLE PODNE
Hahahahahahah :D Ne brini tako ce uskoro i Dude :D :D

Dok je CH biti će i njega... Mislim da mu fakat nije problem uletit 2 minute i vidit šta ima ako već ide na CH...

BloodMaster aka Eho / Test Sound Service

Citat: Streetboy poslato Februar 19, 2013, 19:54:17 POSLE PODNE
Citat: Mr.Gagi poslato Februar 19, 2013, 19:47:55 POSLE PODNE
Prvi put (ovaj prosli mislim) mod nije bio dovrsen ali Ranom se zurilo i to je vodilo u propast. A i ovaj put po meni je trebao mod jos da se doradi. A taj prosli put ja nikako ne mogu da prezalim :)

Svakako si upravu jer ste tada imali poprilicno velik broj igraca na otvaranju,a sada mod nije los,ali kao sto rekoh fali nesto sa cime bi se igrac zabavljao...

[quote author=[OG]undeR. link=topic=66936.msg478439#msg478439 date=1361299772]
Nema Stjepana vec 2 dana, a on samo ima mod. Plasim se da mu opet nesto nije crklo pa da cekamo opet 20 dana.

Bas nemate srece jbt :( Jos ako to bude,mozete otpisati server  :'( :'(
[/quote]

Eh, ovako. Server neki da bi uspeo PRVO treba da ima ozbiljnog vlasnika kao i web dizajnera i skriptera, koji zna svoj posao. Ova deca sto otvaraju i imaju po 50 igraca to je zato sto imaju neke prijatelje isto klince i tamo vamo dobar mod. Kada neko vidi server od: 2/100 igraca i server od 30/50 igraca, em sto lepse, em sto zabanvije izgleda i bolje ovaj od 30/50, tako da tim samperima klincima nece pasti na pamet da udju na ovaj sto ima manje igraca jer je PREDOSADNO. Jedino sto OG ima jeste stvarno odlicne RPere koji su svoje RP znanje usavrsili jos na BM 2008godine i njih je veoma malo. Verujem da je nas mod i forum izgled kao i raznorazne funkcije koje smo omogucili(doduse nije nesto previse STRAVA, ali dosta naprednije od ostalih(UCP i SIG)) i problem je sto og tera neki maler, kao da se Bog okrenuo protiv nas. Poceli mi, 73 igraca, mali bagovi, GH.rs pukne masina i ne radi 10ak dana server, sto naravno opada populacija. Drugi put oko 53 igraca(gagi skripter) narucio ja VPS i normalno da zelim da iskoristim taj VPS na vreme, da se otvori OG tacno kada treba a ne kao sad sto sam platio VPS mesec za bzvz i pola drugog meseca. Drugo otvaranje sam ja sredjivao sam uz malu pomoc Gagija i Stexija(ali posto nisam toliki noob za pawn jezik, umeo sam bar nesto malo), trece je od Stjepana i evo, opet maler, nema ga par dana, bagovi su tu, desi se bug u citanju .ini fajlova, samo odjednom prestane da cita i nista ne sejva, a STJEPANA nema, i eto OG je proglasen kao MALERCINa od servera, sve u svemu, ovog puta ne odustajem, makar igrali samo Stjepan i ja. :D

[quote author=[OG]undeR. link=topic=66936.msg478493#msg478493 date=1361304326]
Eh, ovako. Server neki da bi uspeo PRVO treba da ima ozbiljnog vlasnika kao i web dizajnera i skriptera, koji zna svoj posao. Ova deca sto otvaraju i imaju po 50 igraca to je zato sto imaju neke prijatelje isto klince i tamo vamo dobar mod. Kada neko vidi server od: 2/100 igraca i server od 30/50 igraca, em sto lepse, em sto zabanvije izgleda i bolje ovaj od 30/50, tako da tim samperima klincima nece pasti na pamet da udju na ovaj sto ima manje igraca jer je PREDOSADNO. Jedino sto OG ima jeste stvarno odlicne RPere koji su svoje RP znanje usavrsili jos na BM 2008godine i njih je veoma malo. Verujem da je nas mod i forum izgled kao i raznorazne funkcije koje smo omogucili(doduse nije nesto previse STRAVA, ali dosta naprednije od ostalih(UCP i SIG)) i problem je sto og tera neki maler, kao da se Bog okrenuo protiv nas. Poceli mi, 73 igraca, mali bagovi, GH.rs pukne masina i ne radi 10ak dana server, sto naravno opada populacija. Drugi put oko 53 igraca(gagi skripter) narucio ja VPS i normalno da zelim da iskoristim taj VPS na vreme, da se otvori OG tacno kada treba a ne kao sad sto sam platio VPS mesec za bzvz i pola drugog meseca. Drugo otvaranje sam ja sredjivao sam uz malu pomoc Gagija i Stexija(ali posto nisam toliki noob za pawn jezik, umeo sam bar nesto malo), trece je od Stjepana i evo, opet maler, nema ga par dana, bagovi su tu, desi se bug u citanju .ini fajlova, samo odjednom prestane da cita i nista ne sejva, a STJEPANA nema, i eto OG je proglasen kao MALERCINa od servera, sve u svemu, ovog puta ne odustajem, makar igrali samo Stjepan i ja. :D
[/quote]

Bas MALERCINA od servera :D Ja cu vas izreklamirati sad na fb mozda i neko udje :D Inace kada sredite te bugove siguran sam da ce biti dobar mod :)
I da necete igrati samo Stjepan i ti,i ja cu doci da igram sa vama kad mognem :D :D :D

[quote author=[OG]undeR. link=topic=66936.msg478530#msg478530 date=1361308477]
Cenim to. :)

http://www.og-hq.info/forum/index.php?topic=730.0
[/quote]
Ako van triba skripter tj. pomoć javi se slobodno. ;)

Ajde neko na onaj MTA DayZ mnogo zakon

N0NE

Citat: Blaeks poslato Februar 19, 2013, 22:14:43 POSLE PODNE
Citat: joXy_# poslato Februar 19, 2013, 19:49:58 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Februar 19, 2013, 19:41:10 POSLE PODNE
Citat: joXy_# poslato Februar 19, 2013, 19:36:56 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Februar 19, 2013, 17:11:45 POSLE PODNE
Citat: Coldplay poslato Februar 19, 2013, 17:11:20 POSLE PODNE
Oj ljudovi, stanje?
da se smiris ti
Blaeks izvini, ali ti ovde glumis administraciju, nije to tvoj posao, opusti se. Kad budeš nešto, onda pravi reda i smiruj. ;)

Alo lakse malo,vidis da se zajebavaju covece :D :D :D :D
A nije samo ovo jedini slučaj, bilo je dosta, ali i baš me briga. Nije moja stvar :)
to je sprdancija, a ni ti cini mi se nisi admin da mene opominjes, ne razumem sta si utripovao?

Blaeks gdje ti je potpis mhmhmmhmhm

jao da, sad cu
Poslednja Izmena: Jun 24, 2014, 16:11:11 POSLE PODNE od Blaeks