Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Cimburovic, ukro si mi avatar  >:(  :D
Follow me na Instagram @sixmatic

Ekipa preporucite mi nekog dobrog mappera :)

Citat: [ST]Siljoâ,,¢ poslato Februar 18, 2013, 16:14:23 POSLE PODNE
Ekipa preporucite mi nekog dobrog mappera :)
Prosto sumljam da i jedan solidan,dobar maper slobodan...Tj da ne mapa vec za neki server...
Ali vidi dali je neko slobodan od tamicara u Mapanju....
Respect:мσмαк. ^ [5]. , -[ThÑ"]¢αƨƨσ|^^ ,
Maki187 , [BP] HeLoX ba! ^^ , Korda , Accardo , phaenomeN , B1b1

ne postoji los mapper, postoji samo manje dobar ;)

Citat: Cimburovic poslato Februar 17, 2013, 21:27:01 POSLE PODNE
Citat: _DjoN1_ poslato Februar 17, 2013, 21:24:53 POSLE PODNE
Citat: Marconix poslato Februar 17, 2013, 20:42:19 POSLE PODNE
Covece, ja imam vise virusa na kompjuteru nego Blaeks postova :D
hahhahaha i ja isto :D
Pa sredite taj komp, sta vam znaci to, posle kukate roditeljima da vam kupe novi xD
- Ljudi kako ste :D ? Inace, bas sam srecan sto sam dobio prvi put moderatora ovde, posle jedno 10 prijava :D

Nismo ti profesinalci ko ti  :P

Citat: Cimburovic poslato Februar 17, 2013, 23:53:57 POSLE PODNE
Inace, to je Gasttozz jos odavno pravio klip :P
Daj YT link da cujem :D

Ovo je stvarno žalosno kako neki glupi serveri imaju po 50-60 igraca, a ljudi koji se trude i ubijaju se da naprave odličan mod, od 0 ili edit, ne mogu nikako da uspeju. Ali jbg, tako je to danas, svi bi da budu vlasnici i da budu glavni na serveru, da zapovedaju.
Zato ja i razmiÅ¡ljam da li da otvaram neÅ¡to ili da objavim mod, jer me slabo ovo sad i zanima, i ako budem otvarao i uspe, prepusticu nekome da vodi server, jer nemam ja vremena za to niti me bas puno zanima.  :)

N0NE

Citat: joXy_# poslato Februar 18, 2013, 21:29:06 POSLE PODNE
Ovo je stvarno žalosno kako neki [cenzura]i serveri imaju po 50-60 igraca, a ljudi koji se trude i ubijaju se da naprave odličan mod, od 0 ili edit, ne mogu nikako da uspeju. Ali jbg, tako je to danas, svi bi da budu vlasnici i da budu glavni na serveru, da zapovedaju.
Zato ja i razmiÅ¡ljam da li da otvaram neÅ¡to ili da objavim mod, jer me slabo ovo sad i zanima, i ako budem otvarao i uspe, prepusticu nekome da vodi server, jer nemam ja vremena za to niti me bas puno zanima.  :)
jebeš samp, nema ništa od toga

Pff. Prije 15 minuta sam poceo raditi svoju novu mapu za moj veliki projekt , moj prijatelj ce raditi GM od 0 , ja cu mu mapati , radnja u Angel Pineu mapao svasta pomalo :)
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢

Citat: Taoki.pwn poslato Februar 18, 2013, 21:36:06 POSLE PODNE
Pff. Prije 15 minuta sam poceo raditi svoju novu mapu za moj veliki projekt , moj prijatelj ce raditi GM od 0 , ja cu mu mapati , radnja u Angel Pineu mapao svasta pomalo :)
Nobody cares :)
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: joXy_# poslato Februar 18, 2013, 21:29:06 POSLE PODNE
Ovo je stvarno žalosno kako neki [cenzura]i serveri imaju po 50-60 igraca, a ljudi koji se trude i ubijaju se da naprave odličan mod, od 0 ili edit, ne mogu nikako da uspeju. Ali jbg, tako je to danas, svi bi da budu vlasnici i da budu glavni na serveru, da zapovedaju.

Jedan od pametnijih komentara u zadnjih par godina koji sam procitao sto se tice nekih servera sa trudom, neuspjesnih! Big respect za komentar!  ;)

krenite da igrate domine i da slazete lego kockice posto vam se samp ne svidja :D

Ma to blejks, ta ti je dobra,
☢Novica.☢R.I.P DRAŽEN PETROVIĆ☢