Glavni razgovor #21

Započeo K4[Я]!K3, Januar 25, 2013, 22:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem je sto mene karike ne sme banati ljubaWi  :-*

[quote author=
Maki187 link=topic=66936.msg467265#msg467265 date=1359500448]
Citat: SpawneR. poslato Januar 29, 2013, 23:07:58 POSLE PODNE
Maki istrebljuje bubice(picajzle u narodu) iz svojih sramnih suma :D

Kojih suma, kakvih suma  ??? ???
Nema sume, posecena  :D :D :D :D :D

@Wiggani, nadji neka ruska slova, ces dobijes slova naopacke :D
[/quote]

Alo ne diraj mi Rusiju!! :DD

Cekaj da ga skinem, na informatici sam :P

Skolovito, a kad dodjem kuci o5 moram uciti :(

Ako neko zeli da mu uradim avatar,neka mi se javi na pm.
Ali pod uslovom da ce na avataru pisati carbon-gaming.in
ali jako mala vidljivost manja nego na mom trenutnom :)

Veceras ili sutra uvece otvaram freeroam srw.. Malo da se zezamo pre RolePlaya :D

Citat: SpawneR. poslato Januar 30, 2013, 12:32:46 POSLE PODNE
Veceras ili sutra uvece otvaram freeroam srw.. Malo da se zezamo pre RolePlaya :D

Dolazim :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Januar 30, 2013, 13:05:38 POSLE PODNE

teaa bejbi.. Steta sto CH FR zatvoren zato i otvaram :P Verovatno sutra uvece , ostalo mi je jos neke fun mapice i teleporte.. BTW mod je od 0 radjen jos pre isusa hrista :P Samo da cujem gde hocete spawn? LV - LS - SF?

Citat: SpawneR. poslato Januar 30, 2013, 13:11:12 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Januar 30, 2013, 13:05:38 POSLE PODNE

teaa bejbi.. Steta sto CH FR zatvoren zato i otvaram :P Verovatno sutra uvece , ostalo mi je jos neke fun mapice i teleporte.. BTW mod je od 0 radjen jos pre isusa hrista :P Samo da cujem gde hocete spawn? LV - LS - SF?

jbg pricali smo Neno i ja skoro da otvaramo opet FR server ali nemam ja vremena sad, mozda nekad :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

...Neno...

sto ?
pa tu je dugo,trudi se,postuje pravila,pomaze...