jednostavniji eror...ako ko moze pomoci :D

Započeo Jiganov, Maj 17, 2010, 20:56:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

turker_kc

Citat: ExtremePower poslato Maj 17, 2010, 22:52:08 POSLE PODNE
Lose indication stavi na vrh skripte ovo > #pragma tabsize 0 <

LINE 2717: tu moras imati forward daj da vidim taj line cjeli
LINE 3214: #pragma unused IsNumeric2
LINE 248: samo pobrisi cijeli kod i stavi ovo main()
{

}
jer ovaj tvoj nema nikakvo znacenje, taj print

Ja ti se divim kolko glupe postove mozes pisati stvarno, biser si nad biserima.

Kada doda ovu zagradu svi errori ce mu zanimljivo nestati, time sto preporucujes da koristi tabsize znaci da ni ti neznas kako pravilno formatirati kod, taj tabsize je totalno nepotreban, ako vec ocemo biti picajzle moze ove svoje poruke pomaknuti za 1 tab i to ce se isto rijesiti.

nastoe

Citat: Panda poslato Maj 17, 2010, 23:10:53 POSLE PODNE

{

}

Ja ti se divim kolko glupe postove mozes pisati stvarno, biser si nad biserima.

Kada doda ovu zagradu svi errori ce mu zanimljivo nestati, time sto preporucujes da koristi tabsize znaci da ni ti neznas kako pravilno formatirati kod, taj tabsize je totalno nepotreban, ako vec ocemo biti picajzle moze ove svoje poruke pomaknuti za 1 tab i to ce se isto rijesiti.
Ti moras jednu stvar nauciti, da covjek nezna rjesiti warning sa lose indicationom, onda je #pragma tabsize 0 pravo rjesenje za njega, a sta se tice pomaka za1 tab je jos veca glupost jer po tome je jednostavno mogao CTRL + H i da uzme sve linije i napise "     [KOD]" samo da napravi razmak, a pitaj sve bolje skriptere sta misle o #pragma tabsize 0 ? pa ces vidjeti sta ce ti napraviti, zasto da se bzvz muci i gubi vrijeme sa lose indicaionom ? kada ovako moze sve funkcijonirati 100% sa nekoliko slova, baz pomicanja lineova

OFF TOPIC: Prestani pametovati jer nemas pojima o nekim stvarim, ajde mi reci zas #pragma tabsize 0 ne valja ? Pogotovo za LoseIndication ja bi ti preporucio da naucis neke stvari pa da krenes pametovati jer malo gledam kako si bezobrazan na forumu i samo se pravis pametan, a ustvari nemas pojima ;)
Poslednja Izmena: Maj 17, 2010, 23:17:04 POSLE PODNE od ExtremePower

turker_kc

1. nauci hrvatski, gramatika ti je 0, pises tu mjesano bosansko / srpsko / slovensko / hrvatskim
2. ajde da pricekamo nekog od "boljih" skriptera (ovo boljih odnosi se u svakom slucaju na tebe i vjerujem da si to pomislio ;)) pa da vidimo sta ce oni reci o tvojem navodu da je "pragma tabsize 0" najbolje rijesenje

iYoko

Ili jednostavno poravnaj sve linije.. Dakle kao primjer
public funkcija {
  Nesta
  Nesta
  Nesta
}

S tim da ti ovo nesta sve bude tako poravnato.

nastoe

Citat: Panda poslato Maj 17, 2010, 23:28:05 POSLE PODNE
1. nauci hrvatski, gramatika ti je 0, pises tu mjesano bosansko / srpsko / slovensko / hrvatskim
2. ajde da pricekamo nekog od "boljih" skriptera (ovo boljih odnosi se u svakom slucaju na tebe i vjerujem da si to pomislio ;)) pa da vidimo sta ce oni reci o tvojem navodu da je "pragma tabsize 0" najbolje rijesenje

Ovo je balkanski forum onda nemas tu specificne gramatike ;) na ovo ti se poserem
Citatovo boljih odnosi se u svakom slucaju na tebe i vjerujem da si to pomislio ;)
Ja nisam umisljena osoba ali da se smatram jednim od boljih skriptera to DA, a ja sam ucio od nekih najboljih skriptera po meni, a najdrazi mi je [HiC]Killer koji mi je pojasnio PUNO stvari ili npr. Dice koji je jedan od vodecih skriptera koji mi je nekoliko puta svajetovao #pragma tabsize 0 kao rjesenje od tog problema ajde mi sada ti nesto reci, sta ti vidis kao problem kod  #pragma tabsize 0 ??? Ako si toliko pametan kako se pravis objasni kojim razlogom kod lose indicationa nemoze koristiti #pragma tabsize 0

Citat: John poslato Maj 17, 2010, 23:31:26 POSLE PODNE
nazalost ovaj cigan panda je u pravu  :D
Svako ima svoje misljenje i to cjenim i nemam nista protiv samo mi daj i ti reci po cemu zakljucujes da nemoze koristiti #pragma tabsize 0
Poslednja Izmena: Maj 17, 2010, 23:34:43 POSLE PODNE od ExtremePower

hvatas za rijec, kao prvo ne vidim da je panda spomenuo da se "nemoze" koristit a bome nesto slicno nisam rekao ni ja, da se nemoze koristit nebi bilo funkcije i nebi radila  :D, kao drugo ne preporuca se koristenje jer je to naredba da se warninzi vezani za pragmu ignoriraju, a ne poprave!

nastoe

Citat: John poslato Maj 17, 2010, 23:40:31 POSLE PODNE
hvatas za rijec, kao prvo ne vidim da je panda spomenuo da se "nemoze" koristit a bome nesto slicno nisam rekao ni ja, da se nemoze koristit nebi bilo funkcije i nebi radila  :D, kao drugo ne preporuca se koristenje jer je to naredba da se warninzi vezani za pragmu ignoriraju, a ne poprave!
U tome se slazem, ja nisam niti rekao da ce se popraviti ali sta se tice njegovih warrninga se slobodno mogu ignorirati ako je to panda htio reci onda se ispricavam i onda je u pravu, isto tako po tome nije preporucljivo da stavi #pragma unused IsNumeric2 < jer ima to u skripti a nije koristeno ali po njegovom kodu nema opasnosti

Pragmu sam stavio i negirala je neke warninge, sad se na 249 liniji pojavi error...

Isti kao i u 248...
Citat: iYoko poslato Maj 17, 2010, 23:28:38 POSLE PODNE
Ili jednostavno poravnaj sve linije.. Dakle kao primjer
public funkcija {
 Nesta
 Nesta
 Nesta
}

S tim da ti ovo nesta sve bude tako poravnato.

Nista od toga iYoko....

Btw ovako bi sto posto trebalo biti.....

Milion posto !
main()
{
print("\n----------------------------------");
print(" Xtreme Stuntage/Freeroam/Dm Loaded Sucessfully");
print("----------------------------------\n");
}

{

}

E sve sam uradio tako kako si rekao....

Line 2717 glasi ovako :      return 1;
Line 3214 : ok stavio sam jedan error je otisao onaj sa numericom...
Line 248 : stavio sam....opet sere..al sa novim errorom..

C:\Documents and Settings\User\Desktop\Xtreme Stuntage V2\gamemodes\XSv2.pwn(247) : error 001: expected token: "}", but found "-identifier-"
C:\Documents and Settings\User\Desktop\Xtreme Stuntage V2\gamemodes\XSv2.pwn(2713) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEnterStreamedCheckpoint")

Poslednja Izmena: Maj 18, 2010, 11:39:45 PRE PODNE od SaMPeR

M-Gun

Pretjerali ste sa svadama ,,,, ovo je tema za pomoc drugim igracima a ne tema za chatanje i svadanje....ko ima odgovor neka posta a ostali njek se suzdrze...

Da li iko u boga zna ?

Svi neki skripteri a niko nezzzz :) :)