[PITANJE] Internet Pretrazivaci..

Započeo DjokoÅ¡, Januar 24, 2013, 23:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dude

*

zerocoolos

Koristim Chrome od verzije 3 ili 4 ako se ne varam, još kad se stalno rušio na flash-u...

No bilo kako bilo, trenutno je neusporedivo najstabilniji i najbolji browser, jedino baš i nije za spora računala, no to i nije cilj.

FF je onako, zadnja verzija je donijela neka poboljsanja, no jako je trom za rad, Opera ima svoje cudne nacine rada ali je jako brza, IE ne preporucujem nikome...

Mogu vam preporuciti jedan dobar browser, on je nesto izmeÄ'u FF i Chromea, a zove se Maxthon, radi odlično i podržava sve najnovije standarde HTML 5...

znam da nije najbolje al meni jest,lako se za snaci,podrzava korisne pluginse,imam dobar kompjuter tako da nevidim razlike izmedju mozille i crome-a u brzini tako da koristim mozillu odkad imam kompjuter i nemam nikakvih primjedbi stvarno palac gore za mozillu

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 25, 2013, 00:06:11 PRE PODNE
Firefox je mama za sve ostale!  :D
Nije mama za sve jer ti uspori racunar .

Safari i chrome su najbolji
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Google Chrome najbolji  8)
IE 9 nije spor kao predhodne verzije  ;) dosta je brz barem meni

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Citat: N1XTON poslato Januar 25, 2013, 10:59:30 PRE PODNE
Nije mama za sve jer ti uspori racunar .

Safari i chrome su najbolji
Kao što sam i rekao, ako ga imaš s čim pokrenut onda netrebaš dalje probavat.
Činjenica je da su FF i Chrome najbolji samo eto nemožemo se dogovorit koji je bolji od ta dva.

Po meni Chrome, najefikasniji je a i Mozilla nije losa..
~ Bojan | FG-RP Head Admin | www.fg-rp.info | FG IP : 109.230.228.3:7807 ~

Novi IE definitivno nema nikakve veze sa prijašnjim verzijama.

Zbog primarnog OS-a preferiram Safari.
Stay hungry, Stay foolish  :)

Trenutno koristim Comodo Dragon. Baziran je na Chromeu, odlican je.

Nek sam se s tobom jednom slozio :D :D :D
Inace moja lista cak baca Chrome na 3 mjesto, Safari ja volim... 1. Firefox 2.Safari 3.Chrome 4.Opera :)

Poslednja Izmena: Januar 26, 2013, 16:56:35 POSLE PODNE od Coldplay

Koristim Chrome. A što se tiče IE-a, znate ko ga samo koristi?! Reći ću vam, koriste ga samo glupi ameri koji kad dobiju sistem (Windows) ne znaju ništa drugo da instaliraju, njima je dovoljan browser koji stiže uz sistem, a to je IE.
btw. čuo sam da kažu da je IE mnogo bolji na Windows 8? Je l' istina? :D

Chrome i Firefox su definitivno najbolji. Više koristim Chrome jer je bar kod mene puno brži od Firefox-a. Jer što mi Chrome za minut učita neke stranice sa većim sadržajem, Firefoxu treba 3-4 minute. Firefox mi je bolji od Chrome-a jer ima web developer toolbar, dok za Chrome nisam našao sličan.

IE da ne spominjem, veliki minus samo zbog toga što ne podržava u potpunosti CSS.