[Najava]Old Generation v1.0

Započeo [OG]undeR., Januar 20, 2013, 23:12:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

[OG:RP]Old Generation SA:MP Server

Pozivamo vas sve da dodjete kod nas na komjuniti.

Kod nas mozete ocekivati:

• Odlican SA:MP Mod.
  • Server sa minimalnim lagom.
  • Odlican izgled foruma.
  • Odlicne skriptere i mapere.
  • Mod sa dobrim eventima, odlicnim RP-om i zabavom.
  • Velike sanse za dobijanje Game Moda ili Admina.

Stoga, dodjite kod nas i zabavite se. Mod ocekujemo veoma uskoro. Dotle posetite nas Fan Page i nas forum

p.s. obrisite staru temu, poslao sam gmodovima da obrisu.

Da ti kazem nesto, "Community" ili kao sto bi ti rekao "Kjomuniti" ti je zajednica od vise servera a ne samo samp , npr " WoW,Cs ,Samp " zajedno a ti drzis samo samp tako da je to obicni srv logicno ...
sve u svemu sretno
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 20, 2013, 23:14:45 POSLE PODNE
Da ti kazem nesto, "Community" ili kao sto bi ti rekao "Kjomuniti" ti je zajednica od vise servera a ne samo samp , npr " WoW,Cs ,Samp " zajedno a ti drzis samo samp tako da je to obicni srv logicno ...
sve u svemu sretno

Nije rekao "kjomuniti" nego "komjuniti" kako se pravilno i izgovara na srpskom.
I ubuduce ne komentarisi svakakve gluposti,imaju i cs server ali koliko ja vidim ovo je samp forum pa je logicno da reklamira samo samp.

BTW: Srecno vam,a kad ce zvanicno otvaranje? :)

Citat: STREETBOY poslato Januar 20, 2013, 23:24:34 POSLE PODNE
Citat: [EX]N1XTON poslato Januar 20, 2013, 23:14:45 POSLE PODNE
sve u svemu sretno

Nije rekao "kjomuniti" nego "komjuniti" kako se pravilno i izgovara na srpskom.
I ubuduce ne komentarisi svakakve [cenzura]osti,imaju i cs server ali koliko ja vidim ovo je samp forum pa je logicno da reklamira samo samp.

BTW: Srecno vam,a kad ce zvanicno otvaranje? :)
nisam vidio da imaju i cs server nigdje nepise xD sry onda
Pravim RP,DM,TDM,STUNT, Freeroam modove od 0 za pare, nacini placanja : Paypal ili banka

Sretno i od mene :D

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Pa vidis, posto imam VPS koji je zakupljen od makise i koji je KGB-ov, mogu da hostam i CS i sta znam, imao sam CS, ali je preveliki load bio zbog nekog plugina i dok samp ne otvorim nema od CS-a nista.

Mod bi trebao uskoro, ostali su sitni bugovi, i opis rade gonss i zero i eto nas opet.

Sretno, i nemoj opet da odustanete :P

Village's Roleplay USKORO...

Village's Roleplay USKORO...