[Pomoc] 1 Error

Započeo Emil, Januar 09, 2013, 17:13:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:CLRP
Detaljan opis problema:jooj kakv mod brate ubija samo jedan error imam nzm kakoda ga maknem ?

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\TechLand Xperia\gamemodes\CLRP.pwn(42) : fatal error 100: cannot read from file: "SpikeStrip"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
LibertyHood otvaranje petak u 20 casova !

kakooo ? skinuo sma ii ?

de da stavim ovaj text znam u pwn ali ispod cega de ?

Skines ovo http://chomikuj.pl/michal00772/SAMP/include/SpikeStrip,975730393.inc

i ubacis u folder pawno/include..

Ako ti se error i dalje bude javljao otvori mod iz pawna pa onda f5.

nemam folder include ?

ubaivco sam u include usao u pwn i complie

i izaslo mi 4 errora

C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\TechLand Xperia\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "panels" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\TechLand Xperia\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "doors" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\TechLand Xperia\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "lights" shadows a variable at a preceding level
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\TechLand Xperia\pawno\include\SpikeStrip.inc(27) : warning 219: local variable "tires" shadows a variable at a preceding level

Idi u folder msm da ti je CLRP ako se ne varam jel tako ? Idi u folder od scripte otvori PAWNO.exe i tu onda open scriptu koju koristis ;)

Pozz
Y United Europe - RolePlay 50% Finish....